2789
عنوان

وای امشب شام نخوردم گشنمه

223 بازدید | 45 پست

رفتم حمام و اومدم لباسای فرداشب که میخایم بریم عروسی جمع کردم دیگه طول کشید شام شوهرمو دادم خورد اونموقع خودم اشتها نداشتم الان شکمم به قار و قور افتاده 🤷🏻♀️🤦🏻♀️😂🤣حال ندارم از جام تکون بخورم الویه تو یخچال هست برم در بیارم با نوشابه بخورم😋😂شما چی گشنتون نیست؟؟

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

دلم الویه خواس🥺

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

بود

هندونه خوردم😂

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم گشنمه .نوشابه نخور ضرر داره این وقت

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

میشه سس و خیارشور اضافی هم باهاش بخوری؟ مرسی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من همیشه حس میکنم الویه غذای گرونیه!

مثلا از نظرم قیمه قورمه کوفته ارزونن ولی الویه گرونه😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ