2789
عنوان

وای امشب شام نخوردم گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چی بگم که شام خوردم الان دوباره یه بشقاب پر ریختم دارم میخورمم🤧😒پاشو تو ام برو بخور

اووو به به نوش چی خوردی حالا

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
اوخی بفرما🥺

😍😍

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

میشه سس و خیارشور اضافی هم باهاش بخوری؟ مرسی

وای 🤣😂نه نمیتونم عزیزم چون همینجوریش برای بینیم عمل کردم ضرر داره دارم قایمکی میخورم شوهرم بفهمه جرم میده الان میگه برای بینیت ضرر داره فلان😒😐

مرسییعدس پلو با گوشت چرخ شده و سماق عاشق این ترکیبمم 😂پاشو تو ام برو بخور یه لیوان نوشابه ام بفرست ...

وای بفرما عزیزم اینم نوشابه🤣🍺

وای 🤣😂نه نمیتونم عزیزم چون همینجوریش برای بینیم عمل کردم ضرر داره دارم قایمکی میخورم شوهرم بفهمه ج ...

بخدا که اون شوهر نیست یزید زمانه ست icon

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بخدا که اون شوهر نیست یزید زمانه ست

بخدا اون هفته های اول رفته بود برا خودش نوشابه خریده بود منم افتاده بودم هوس😐😒هرچی گفتم یه لیوان بده گفت نه ضرر داره برات مامانمم گفت چرا میخری خب که این بیفته به هوس گفتم والا

مامانم از الویه بدش میاد .برای همین هیچوقت تو خونه مون سرو نمیشه

منم شوهرم بدش میاد ولی واسه خودمو بچه ها درست میکنم😜

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

منم گرسنمهالان یکم نخود چی کشمش و نقل خوردم تا حالا اینقدر طعم نخودچی رو نپسندیده بودم😅🤣

وای جررر🤣🤣😂