2789
عنوان

رفع نیاز جنسی یا ازدواج ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب حرفت برای کسی کاملا درسته که شرایطشو داشته باشه خیلیا هستن خانواده آسون اجازه ازدواج زود هنگام به ...

میدونه اسی

من خیلی دنبال راه حلش بودم

ولی همه فقط حرف پوچ میزنن

یا چیزایی میگن که فقط موقت و کوتاه مدت تاثیر دارن؛ حقیقتا تاثیر هم ندارن فقط مدت کوتاهی ذهنت رو مشغول میکنن

چون این یه چیز خدادادی هست که درون همه وجود داره حتی بچه های کوچیک( با مال بزرگسال ها فرق داره هم بزای کشف بدنشون هست و چیز میز دیگه که نمیشه گفت اینجا)، ولی قطعا نمیتونی بچه های کوچیک رو ازدواج بدی. از هرکسی بپرس نهایتا میگن ورزش کن که بدترش میکنه، سردی جات بخور؛ فیلم صحنه دار نبین، چمیدونم چیکار کن و.. ک هیچ نتیجه ای ندارن

مخصوصا اگه شخصی باشی که شدتش بالا باشه تو خواب خودتو تخلیه میکنی.

فقط هرکاری کن که مشغول باشی کمتر اذیت شی

h۵ttps://ble.ir/FaalHoosh_bot?start=b1866276196. این لینک فالهوش بله هست(۵ رو حذف کنین بعدش کپی کنین)، ممنون میشم واردش بشین یه اعتبار به من میده، بهش نیاز دارم خیلی ممنونم ازتون🥹❤️ اگه رفتی لایک کن برات ۲ تا صلوات میفرستم 🩵 یه اعتبار رایگانم داره برای خودتون اگه دوست داشتین. یک عاشق تارت هستم( نمیدونم چرا اینم بن شده ینی چی💔)🌟 اگه از ربات بله از لینک من استارت زدین درخواست دوستی بدین تا براتون بگیرم تارت 💖 البته همیشه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین🌟 ماه زیباست، مگه نه

میدونه اسیمن خیلی دنبال راه حلش بودمولی همه فقط حرف پوچ میزننیا چیزایی میگن که فقط موقت و کوتاه مدت ...

منم میگم یچیزی بلاخره باید تغییر کنه یا شرایطو فراهم کنند تا همه مثل قبل تو سن پایین ازدواج کنن

یا از سخت گیریشون تو یسری مسائل کم کنن

چون با عقل جور در نمیاد ما هممون موعبدای بودایی نیستیم که با کافور بخوایم خودمونو سرکوب کنیم

منم میگم یچیزی بلاخره باید تغییر کنه یا شرایطو فراهم کنند تا همه مثل قبل تو سن پایین ازدواج کنن یا ا ...

تا حد امکان باید خودتو کنترل کنی

ولی کاملا بستگی به مذهب و عقایدی که داری داره مثلا تو بعضی از ادیان گناه بززگ محسوب نمیشه؛ توی بعضی دیگه کبیره

بعد خیلی از عوارضی که اینجا ادعا میکنن مثلا کورت میکنه، چمیدونم منفجر میشی 😂 و... یه چیزیه که جا افتاده ریشه علمی ندان مگراینکه به صورت وحشیانه و تکرار زیاد و آسیبزا صورت بگیره.

بعدش خیلی وقتا، وقتی این نیاز میاد بالا با فشار به بدنت وضعیتت بهتر میشه، مثلا پتوی سنگین بذاری رو خودت بدنت آروم میگیره چون خیلی وقتا نیاز جنسی نیست

دوشم میتونه کمکت کنه

h۵ttps://ble.ir/FaalHoosh_bot?start=b1866276196. این لینک فالهوش بله هست(۵ رو حذف کنین بعدش کپی کنین)، ممنون میشم واردش بشین یه اعتبار به من میده، بهش نیاز دارم خیلی ممنونم ازتون🥹❤️ اگه رفتی لایک کن برات ۲ تا صلوات میفرستم 🩵 یه اعتبار رایگانم داره برای خودتون اگه دوست داشتین. یک عاشق تارت هستم( نمیدونم چرا اینم بن شده ینی چی💔)🌟 اگه از ربات بله از لینک من استارت زدین درخواست دوستی بدین تا براتون بگیرم تارت 💖 البته همیشه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین🌟 ماه زیباست، مگه نه

تا حد امکان باید خودتو کنترل کنی ولی کاملا بستگی به مذهب و عقایدی که داری داره مثلا تو بعضی از ادیان ...

اگه بدن به اون شیوه ارضا شدن عادت کنه

دیگه از رابطه زناشویی لذت نمیبره

و ازدواجم که کرد مجبوره همون شیوه رو ادامه بده