2789
عنوان

چرا پسرا اینجورین

149 بازدید | 38 پست

اونایی که من باهاشون آشنا شدم بقیه رو نمیدونم

یا میخوان تو بری سر کار پول در بیاری براشون

یا اینکه برعکس یطوری رفتار میکنن انگار نباید هیچ کاری کنیم بشینیم تا اونا همه کارارو کنن مثلا خواستگارم میگفت تو نمیخواد هیچ کاری کنی سر کار بری یا به فکر گرفتن هیچ مدرک و اینایی باشه فقط زن من شو همه چی با من

خب عزیزممم من برا دل خودم میکنم چغندر که نیستم.......

آخه تعادل کجا رفته؛؛؛

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا همینجوره....

من پارتنرم میگفت نه درس نه کار شبا از سرکار برگشتم میام میبرمت بیرون گفتم مگه من حیوون خونگی ام آخه آدم هدف میخواد...

رفته بود به ننش گفته بود...بعد مامانش میگفت من قضیه سگ گردونی رو هم میدونم 🤣میگفتم یا خدا سگ گردونی چیه...گفت پسرم گفته شبا میبرمت بیرون تو اینجور گفتی...

آخ خدا منو کرفسم کن

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

دقیقا همینجوره....من پارتنرم میگفت نه درس نه کار شبا از سرکار برگشتم میام میبرمت بیرون گفتم مگه من ح ...

چیکار کردین آخر سرر🥺😂

منه بدبخت دارم بهش میگم میخوام پزشکی بخونم در میاد میگه سر کار که نمیخواد بری

یعنی باز شاید بزاره بخونم ولی سر کارر دیگه عمراا🥺😂

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

پسری که میگه تو برو سر کار و پول در بیار ، این رو که باید رفت یه آزمایش هورمونی ازش گرفت 😂😂

اما در مورد دومی ، من خودم به عنوان یه پسر ، دوست دارم و درستش هم همین میدونم که پسر باید زندگی رو تامین کنه ، نه دختر ، حالا اگه دختر خودش از رو علاقه خواست کار کنه ، موردی نیست ، اما پولش مال خودش ، مگه اینکه واقعا پسره کمک نیاز داشته باشه که گاهی خانمش کمک کنه ، نه از رو وظیفه ، از رو لطفی که به شوهرش داره.

چیکار کردین آخر سرر🥺😂منه بدبخت دارم بهش میگم میخوام پزشکی بخونم در میاد میگه سر کار که نمیخواد بری ...

هعی خواهر خیلی دوسش داشتم خیلی خیلی خیلی هرچی بگم کم گفتم ...سر همین بحثا رو همین موضوعات درس و اشتغال و اینا در نهایت به مادرش گفته بود ...هم خودش هم مامانش گفتن تو تنش درست میکنی ..چهل روزه رفته یه رابطه یکساله رو خراب کرد الکی...بیشترم مادرش دخالت کرد

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

پسری که میگه تو برو سر کار و پول در بیار ، این رو که باید رفت یه آزمایش هورمونی ازش گرفت 😂😂اما در ...

نه یکی هست دوسش دارمم میگه عمرا بزارم بری سر کاررر 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

هعی خواهر خیلی دوسش داشتم خیلی خیلی خیلی هرچی بگم کم گفتم ...سر همین بحثا رو همین موضوعات درس و اشتغ ...

من الکی میگم باش

میگه سر کار نرو بعد که درست تموم

منم تا الان بهش گفتم باشه🥺🥲