2789
عنوان

یعنی همتون از ازدواج ناراضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 95 پست
واقعا درسته اونی نیست که قبلش فکر میکنه ادم

خوب پس برم با کتابام ازدواج کنم 🚶♀️🚶♀️🚶♀️

درخواست 🚫اگه امضامو دیدی برای پدر عزیزم صلوات یا فاتحه میفرستی🙏خیلی ممنون میشم ازت🙏من هنوز منتظرم برگردی بابایی هنوز برات از تنهایی دانشگاه رفتن تعریف نکردم ؛بابا میدونستی بعد تو دیگه چایی نخوردم دیگه موهامو نبافتم 😔بابا از تمام چیزایی که ازت مونده فقط دسته کلیدتو برداشتم که وقتی اومدی بدمش بهت من هنوز منتظرم برگردی خدای من خدای آرزوهای محاله پس آرزوی محال منم برآورده میشه🤲قول میدم قوی بمونم تا برگردی🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فدااات عزیزماز من گذشته...دعا کن یه مورد خوب تو زندگی پسرم بیاد

چشم عزیزم لایق باشم حتما🤲🙏

درخواست 🚫اگه امضامو دیدی برای پدر عزیزم صلوات یا فاتحه میفرستی🙏خیلی ممنون میشم ازت🙏من هنوز منتظرم برگردی بابایی هنوز برات از تنهایی دانشگاه رفتن تعریف نکردم ؛بابا میدونستی بعد تو دیگه چایی نخوردم دیگه موهامو نبافتم 😔بابا از تمام چیزایی که ازت مونده فقط دسته کلیدتو برداشتم که وقتی اومدی بدمش بهت من هنوز منتظرم برگردی خدای من خدای آرزوهای محاله پس آرزوی محال منم برآورده میشه🤲قول میدم قوی بمونم تا برگردی🥲

وای اصلاااا

من دوست دارم ازدواج کنم شوهرم بسوزه از اینکه ازدواج کردم

از طرفی هم میگم ازدواج کنم دهن مردم بسته بشه

ولی با خودم باشه اصلا دوست ندارم ازدواج کنم اصلا اصلا دوست دارم ماشین زیر پام باشه با خونه مستقل و شغل خوب

اگه آدم درستی باشه چرا خیلی هم خوبه هرکیم میگه بده داره مزخرف میگه بری خونشون داره قربون صدقه شوهره میره والا بخدا 😒😏

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

اینجارو بی خیال اصلا جدی نگیر

اطرافیانم خیلیا راضی هستن و واقعا هم خوشبختی شون رو می بینم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

چشم عزیزم لایق باشم حتما🤲🙏

فدااای محبتت💕

حتما هستی خانم گل😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من ناراضیم و اگه زمان به گذشته برمیگشت باهاش ازدواج نمیکردم

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

من دوست دارم ازدواج کنم شوهرمو بسوزه از اینکه ازدواج کردم از طرفی هم میگم ازدواج کنم دهن مردم بسته ب ...

تنها چیزی ک برام مهم نی حرف مردمه

ماهور،،، میکاپ عروس سبک اروپایی و نچرال، زیبایی واقعیت رو درخشان تر می کنم