2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همش انتقاد میکنه ازم هممش ، یا دعوا میکنه یا عصاب نداره همش بداخلاقه اخماش تو همه با من خوب نیس

صددرصد مشکل دیگه ای هست ولی زو تو خالی میکنه بخاطر اعصابش ... بشین باهاش حرف بزن یجوری خوشحالش کن . مطمن باش مادر بچشو دوستداره

صددرصد مشکل دیگه ای هست ولی زو تو خالی میکنه بخاطر اعصابش ... بشین باهاش حرف بزن یجوری خوشحالش کن . ...

واقعا نمیکشم دیگه ، اتفاقا از دست من اعصابش خورده چون مطابق میل اون زندگی نمیکنم و مطابق میل خودم زندگی میکنم

کاشکی مادر خودتم همین شکلی بود که بفهمی دارم چی میگم

اینجور نگین لطفا.

هر شخصی با پدر و مادرش یه اختلاف هایی داره.

منم دارم

ولی خیلی خیلی سعی میکنم سکوت کنم، محترمانه حرفمو بگم، و....

هیچ وقت همچنین کاشکی هایی برای دیگران نکنید

بهت حق میدم

کلا از یه سنی به بعد نمیشه با پدر و مادرها زندگی کرد؛

به خصوص که نسل ما تو خیلی از مسائل با نسل اونا متفاوته؛

تنها نیستی عزیزم،خیلی از ماها با پدر مادرامون ادبیات مشترک نداریم؛و همچنان میشنوی که چاره ای نیست جز حفظ احترام!!!

اینجور نگین لطفا.هر شخصی با پدر و مادرش یه اختلاف هایی داره.منم دارمولی خیلی خیلی سعی میکنم سکوت کنم ...

هر کسی تروماهای خودشو داره شما چی میدونی از دل من همه ی پدر و مادرا مثل هم نیستن

شده تا حالا خجالت بکشی بری بیرون ؟ شده تا حالا خجالت بکشی بخوای به خودت برسی یا برای خودت لباس بخری ،

چی میدونی از این همه حس خجالت و احساس بد بودن

اینکه فلج باشی لنگ باشی ( منظورم روحی روانیه)

بهت حق میدمکلا از یه سنی به بعد نمیشه با پدر و مادرها زندگی کرد؛به خصوص که نسل ما تو خیلی از مسائل ب ...

من احترام نگه نداشتم خیلی خط قرمزا رو رد کردم ، و بعدش باز حالم بدتر شده که چرا اینکار شد چرا اصلا اینجور شد . 😑

من احترام نگه نداشتم خیلی خط قرمزا رو رد کردم ، و بعدش باز حالم بدتر شده که چرا اینکار شد چرا اصلا ا ...

نمیخوام باهات کلیشه ای صحبت کنم،اتفاقا درک میکنم

ولی واقعا همیشه تحت هر شرایطی بهتره احترامه حفظ شه!

اصن نه واسه اون بندگان خدا،واسه ارامش خودت...

چون اون حس پشيماني و نشخوارهاي فکری بعدش به مراتب سنگین تر از اينه كه ادم اون لحظه فقط سكوت كنه و بزاره بگن

اینجور نگین لطفا.هر شخصی با پدر و مادرش یه اختلاف هایی داره.منم دارمولی خیلی خیلی سعی میکنم سکوت کنم ...

نمیدونی چه حسیه وقتی تو خونه همه باهات بد باشن همه ازت متنفر باشن بد نگاه کنن چرا چون فقط حرف خودتو زدی

نمیخوام باهات کلیشه ای صحبت کنم،اتفاقا درک میکنمولی واقعا همیشه تحت هر شرایطی بهتره احترامه حفظ شه!ا ...

آره منم اصلا دلم نمیخواد تنش و دعوا تو خونمون باشه ، ولی میشه . احترام تو خونه ما جواب نمیده چون زورگویی هست ، حرفتو نزنی باید حرف زور بشنوی و نمیشه جز با بلند داد زدن و حقتو گرفتن