2789

خواهرم باردار که بود خواهرشوهرش مدام تو گوش شوهرش میخوند زنت رو ببر طببیعی بزاد خواهرم چون باردار بود هورمون هاش بهم ریخته بود نمسدونست چه تصمیمی درسته شوهرش هم خیلیییی دهن بین و ساده است و البته خواهرشوهره هم حسود

خواهرم به حرف شوهرش گوش کرد رفت زایمان طبیعی متاسفانع بچه در حین زایمان فلج مغزی شد و الان یه زندگی کاملا نباتی داره بچه

خواهرشوهره هم موقعی که خواهرم درگیر نوزادش بود تو بیمارستان مدام از بچه خودش عکس میذاشت .. هیچ ابراز همدردی نکرد خیلی دل خواهرم شکست

متاسف شدم ولی ن چ کارمایی ظالم نیست ک بیشعور و فضول و احمقه فقط

بزرگترین لطفی ک در حق خودم کردم این هرگز از تصمیم منصرف نمیشم حتی بخاطر شوهرم

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد ناراحت شدم واااای .ان شااله پس بده 💔طفلی مادرو بچه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

😮

خدای من

شوهر خواهر بی عقلت کاری نکرد ؟!

من جای خواهرت بودم هم اون زنیکه رو ج....ر میدادم هم داداششو

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼

😮خدای من شوهر خواهر بی عقلت کاری نکرد ؟! من جای خواهرت بودم هم اون زنیکه رو ج....ر میدادم هم داداش ...

الان بچه شیر نمیتونه بخوره بلع نداره کلا تااخر عمرش چون مغزاسیب دیده یه لوله کردن تو معده اش معده رو سوراخ کردن تابهش غذا بدن و کلی مشکلات ریگه

خب منم در اینده بچمو طبیعی میارم زایمان طبیعی بهتره بعد تشخیص دکتر درست نبوده شاید لگن میانیش تنگ بوده یا چنین چیزایی قبل حتی اقدام کردن برید عکس رادیوگرافی بگیرید نوع لگنتون بدونید

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲