2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تغییر سازنده در زمینه شغلی یا تحصیلی که مستلزم رقابت و مبارزه اس. مثلا قبولی تو کنکور یا با تحمل مشکلات، بر دشمن یا رقیب پیروز می شی

شرایط برخلاف برنامه هاته ولی مبارزه کن الان زمان تسلیم شدن نیست. محکم روی ارزش ها و باورهات بمون.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ی نیت دیگه هم دارم اونم گفتم الان تو دلم بگیر

به دنبال چیزی یا کسی هستید که بسیار ارزشمند و خوب است و شما می بایست با سعی و تلاش و طی راه پرنشیب و فراز به آن دست یابید. در این مورد نباید زیاد سخت گیر باشید زیرا همیشه آنچه که دلخواه ماست و ایده آل میباشد با آنچه در واقعیت با آن روبه رو هستیم تفاوت دارد و گل بی خار پیدا نمی شود و تمام خوبی های جهان نسبی هستند و خوب مطلق را نمیتوان یافت شادی و غم همیشه همراه هم بوده اند. مگر خود شما از هر عیبی مبرا هستید که دنبال اشخاص و یا شرایط بی عیب و نقص هستید. بیشتر از عقل خود بهره بگیر نه از احساسات زود گذر

سربلند باشید