2789
عنوان

از ازدواج نا امید شدم

125 بازدید | 39 پست

شاغلم و از لحاظ ظاهری هم خوبم و اهل روزه و...

خواستگارهایی که برام میان از لحاظ مالی و خانواده و اعتقادی خوبن ولی اصلا ازشون خوشم نمیاد

وقتی خواستگار میاد هم کلا حالم بد میشه، معده درد میگیرم، ناراحت میشم ، اعصابم خورد میشه و...

تا زمانیکه نگم جوابم منفیه و تموم نشه حالم بد میمونه

نمیدونم چیکار کنم

بعضیا میگن برات دعا کردن

آخه مگه میشه؟؟! من که آزارم به کسی نرسیده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بگیر.ترک گناه کن و نماز اول وقت بخون.از امام رضا بخواه تا از خدا واست یه همسر خوب نصیبت کنه.متوسل شو به امام رضا و از خدا بخواه.بهت پیشنهادمیکنم تو حرم امام رضا ع عقد کنی خیلییییی خوبعههه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

من مجرد بودم تا حرف خواستگار میشد حالم بد میشد اصلا ندیده مخالف میکردم...بعدش همسرم اومد خواستگاری به دلم نشست اصلا حالم خوب شد...به نظرم اونی که قسمتته بیاد اصلا اینحالت ها رو نداری

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....