2789
عنوان

از ازدواج نا امید شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 39 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چیکار کنم ، فقط خودش منو آروم کنه🥺❤

ببین هرکس یه دردی داره

شاد باش

بخدا هیچکس بی غم نیست

من با کراش بچگیم ازدواج کردم ولی زندگیم داره از دستم میره به خاطر بی مهارتی خودم

رو چیزایی که روش کنترل داری تمرکز کن بخدا اون چیزایی که دست تو نیست رو خدا خودش درست میکنه

بگو بخند و خوش باش

حتماااا❤برای چی خوبه؟

طلسم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

قبلش برو دعا نویس سر کتاب باز کن

رفتن پیش دعانویس گناه کبیره ست

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ازجای معتبر حرزامام جوادبگیر ببند بازوسمت راست.نمازش هم واست بخونن

هنوز وقتش نرسیدهان شاءالله بهترین گزینه رو انتخاب کنی،فقط عجله نکن و تصمیم درست رو بگیر

ممنون عزیزم❤ خیلی تلاش میکنم

اما وقتی میبینم هر وقت کسی میاد اینقدر حالم بد میشه نا امید میشم

ممنون عزیزم❤ خیلی تلاش میکنماما وقتی میبینم هر وقت کسی میاد اینقدر حالم بد میشه نا امید میشم

توکل کن به خدا،هروقت قسمتت باشه زمین و زمان دست به دست هم میدن تا بله رو بدی

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بگیر.ترک گناه کن و نماز اول وقت بخون.از امام ر ...

موردهایی که برام میان خوبن از لحاظ اعتقادی

ولی من حالم خیلییییی بد میشه

مثلا آخری رو میدونستم همه چیزش خوبه

ولی تا جواب منفی ندادم آرامش نداشتم

من مجرد بودم تا حرف خواستگار میشد حالم بد میشد اصلا ندیده مخالف میکردم...بعدش همسرم اومد خواستگاری ب ...

واقعا؟!

من حرفشم که میشه حالم بد میشه😢

شما هم اینجوری بودین؟