2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله من بودم این فتوا رو دادم😂✋️

امکان نداره چه مرد چه زن عاشق نباشه ولی به طرف میل جنسی داشته باشه ، غیر از یک مورد که اونم مردایی ان که مریض جنسی ان اونا براشون فرق نمیکنه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

نه نبودیم ولی من سومین زایمانمه اصلا اینجور نشده بودم ولی الان به شدت سرد شدم نزدیک دوماه

این مقطعیه و درست میشه عزیزم،یه سری واکنشها رو بدن یهو از خودش نشون میده،و تا اون موقع هیچ خبری ازش نبوده؛کلا همه چیز بستگی زیادی به وضعیت هورمون ها داره؛شاید سر دوتا زایمان قبلیتون این اندازه به هم نریخته بود؛

حرفم این بود که شما استثنا هستین و این شرایط هم پایدار نمیمونه،ولی در حالت کلی از نظر بنده بدون عشق(اینکه از طرف خوشت بیاد) میل یا کشش جنسی شکل نمیگیره!

در وهله شروع رابطه کشش جنسی طبیعتا لازمه تا رابطه شروع بشه. اما در ادامه، دیگه کشش جنسی موضوع عشق نی ...

یه نکته دیگه هم اینه که میل جنسی بالا و رابطه جنسی زیاد هم لزوما نشونه ی عشق زیاد یا رابطه خوب نیست.

خیلی چیزا هستن که میل جنسی رو بالا می برن. یکیش طبیعت بدن هر آدمه. ولی مهمتر از اون خشمه. ممکنه عجیب باشه ولی خشم از پارتنرم ممکنه گاهی باعث افزایش میل جنسی و هم رابطه جنسی بشه. (البته ممکنه همین خشم باعث کاهشش بشه).

از کجا میشه فهمید میل جنسی بالا بخاطر اینه که اون رابطه ی خوبه یا واکنشیه به احساسات دیگه مثل خشم؟

رابطه جنسی مبتنی بر خشم، موضوعش قدرته. به میزانی که رابطه جنسی تبدیل به بازی قدرت بشه، زیرش خشمه.

در مقابل، رابطه جنسی مبتنی بر عشق، صمیمیت و میل به نزدیکی نه تنها از بازی های قدرت اثری نیست بلکه تجربه ای که تو این رابطه تکرار میشه «نزدیک بودن»، «باهم بودن»، «یکی شدن»، «صمیمیت»، «عشق»، «پذیرفته شدن و دیده شدن و آروم شدن» و ... .

یک نشونه ی دیگه: بعد از رابطه جنسی مبتنی بر عشق، احساس سبکی میکنید. و اون روز انرژی و شادابی دارید. فکر و ذکرتون کمتر مشغوله. احساس ارضای واقعی دارید. ولی بعد از رابطه جنسی مبتنی بر خشم، احساس اضطراب و تنش دارید.

البته، اینطور نیست که یه رابطه فقط زیرش خشم باشه یا فقط عشق، معمولا هر کدوم از این دو تا احساس توی روابط حضور دارن. در رابطه های مختلف میزان هر کدوم فرق داره یا حتی در یک رابطه در زمان های مختلف. و البته این احساسات همیشه قابل تغییره.

اون برای بعضی مردا صدق میکنه

یکی از دوستای من عاشق دوست پسرش نیست ولی بخاطر رفع نیازش رابطه داره باهاش ... در واقع میل جنسی رو داره به طرف ..

برای زنا هم به نظرم صدق میکنه...

به نظرم درسته ، بعضی از کامنت ها رو دیدم که ابن مسأله مختص خانم ها ست ، اما به نظرم زن و مرد ، نداره ، یعنی بین مردان هم این میتونه باشه ، یعنی اگه مردی عاشق خانمش باشه ، ای بسا میل جسمی بیشتری هم بهش داشته باشه ، با در نظر گرفتن این نکته که میل جنسی ، صرفا جنبه جسمی نداره ، بلکه بخشی ش همون بعد عاطفی و احساسی مسأله ست.