بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الآنم تو اتاق تنهام اصلا دوست ندارم کسی کنارم باشه
زنداداش منم اینطور بود علاعم دیگه ات چیه بچه ما پسر شد 😄
من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم
عزیزم ماهای اول بیخوابی نداره که بذار برسی ماه هفت و هشت با یه هندونه ده کیلویی روی شکمت که فقط باید به پهلو بخوابی نه شب داری نه روز، من که احساس میکنم استخون لگنم سیاه شده باشه انقدر درد میکنه راه نفس کشیدنم شاید از نصف حالت عادی کمتر شده باشه الان استراحتاتو بکن رفته رفته سخت ترت میشه
اینقدر دوست دارم پسر باشه چون یک دختر دارم البته سالم باشه هرچی خدا بخواد فعلا که از بوی غذاها بدم م ...
ایشالا پسر باشه پس
زنداداشم عاشق ترشی بود و شوری اصلا شیرینی دوست نداشت تو ماه های اول خوابالو شده بود شدید یه جوری حس کردیم خیلی تپل شد همون ماه های اول مامانم از علائم میگفت شبیه دختر ولی خب پسر بود هرچی خدا بخواد انشالله شمام به مرادت برسی
من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم