2789

روبیکا و تلگرام ش قفله

یه نفر پیام داده بود سلام خوبی کجایی بعد اون پیام رو حذف کرد

یه شماره سیو کرده ک من زنگ زدم خانوم بود چندبار زنگ میزنه به اون شماره

فعلاً چیزی که دیدی بهتنهایی نشونه قطعی خیانت نیست، بیشتر یکسری اتفاق پراکندهست که ذهن رو درگیر میکنه و باعث شک میشه. 🌿 طبیعیه وقتی اعتماد یا آرامش کم میشه، مغز از همین تکهاطلاعات سناریو میسازه، اما قضاوت قطعی بدون تصویر کامل میتونه آدم رو بیشتر فرسوده کنه. اگر این حس ادامهدار شده، بهتره به جای جمع کردن نشونهها، خیلی آروم و بدون دعوا درباره حس ناامنیت با همسرت حرف بزنی تا ببینی واقعاً پشت این رفتارها چی هست و ذهنت از بلاتکلیفی دربیاد.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب حست اعتماد کن

اما شلوغی راه ننداز، مدرکی برات نمیمونه

بیشتر مراقب و پیگیر باش

امیدوارم سو تفاهم بوده باسه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

آره حست درسته

مبگن خانوما حس ششم قوی دارن

نمیدونم به شوهرم بگم نگم اصن گیج م بخدا هی میخوام بفهمم رمز روبیکاش چنده

من دوباره با اون شماره با شماره مختلف زنگ زدم خانوم بود ورداشت

حالا یه روز دیدم ۲۸ دقیقه صحبت کردن

ب حست اعتماد کناما شلوغی راه ننداز، مدرکی برات نمیمونهبیشتر مراقب و پیگیر باشامیدوارم سو تفاهم بوده ...

منم امیدوارم سوءتفاهم باشه ن فعلا شلوغی راه ننداختم فعلا ببینم چی به چیه

اینقدر تو گوشی شوهراتون کنکاش نکنید بالاخره ی چیزی میبینید

باید ببینیم تکلیف زندگیمونو معلوم کنیم🙂من صلح تا شب خونه تنهام خیلی کارها میتونم بکنم راحت میتونم خیانت کنم ولی درست نیس

زنگ بزن به اون شماره بگو شمارتون تو گوشی شوهرم دیدم با شوهر من چیکار داری

وای ن تروخدا اصن گیرم سوءتفاهم بود یه درصد طرف نمیگه شوهرت کیه اسمش چیه بعد شر میشه اینجا این درست نیس