2789
عنوان

و باز عقد کردن ما عقب افتاد و جدا شدیم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 38 پست
بچه هم داره ؟ علت جداییش چی بوده؟

بله بچه هاش پیش مادر نامزدم می مونن و پرستار دارن و کلا به مادرش می گن مامان مادرخودشون سالی یه بار در حد روز تولدشون میاد دیدنشون

خیانت خانوم الان هم با اوناقایی که باهاش به نامزدم خیانت کرده نامزد کردن

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه من مجرد بودم ولی برام اهمیتی نداره جدا شدن اون

باید که اهمیت داشته باشه .اتفاقا وقتی با مرد مطلقه وارد رابطه میشی باید زندگی قبلیشو زیر و رو کنی .تا مهر طلاق نخور تو شناسنامه ی خودت

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

باید که اهمیت داشته باشه .اتفاقا وقتی با مرد مطلقه وارد رابطه میشی باید زندگی قبلیشو زیر و رو کنی .ت ...

بالا علتشو گفتم خیانت خانوم علت طلاق بوده

بله بچه هاش پیش مادر نامزدم می مونن و پرستار دارن و کلا به مادرش می گن مامان مادرخودشون سالی یه بار ...

عزیزم به من کاری نداره زندگی شخصیتوناما الان دارم مطمئن تر میشم ک یه حکمتی تو این جدایی ها هست انقد احساساتی فکر نکن..

عزیزم به من کاری نداره زندگی شخصیتوناما الان دارم مطمئن تر میشم ک یه حکمتی تو این جدایی ها هست انقد ...

چی بگم امیدوارم حداقل مهرش از دلم بره خیلی ناراحتم پیر شدم

تا جدا نشی مهرش هم نمیره باید درد بکشی تا فراموش کنی من تجربشو داشتم زجری کشیدم ک نگو اما تحمل کردم

آره جدا شدیم😭😭