2789
عنوان

بخاطر درخواست های مرد های سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست دارم خفشون کنم

هر روز هر روز ازشون درخواست دوستی میاد😐

موی گندیده ی همسرمو هم به شما ها احمقا نمیدم انقدر درخواست بدین تا جونتون در بیاد😑

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
باید یه مدت فعالیت کنی تا تازه بتونی تاپیک بزنیدرخواست دادن و پیام دادن هم خیلییی طول میکشه

بلدم نیستن ی سایت درست کنن آقایون🤣

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس کاربری خودمم

چطوره مگه🤣

باید یه مدت فعالیت کنی تا تازه بتونی تاپیک بزنی
درخواست دادن و پیام دادن هم خیلییی طول میکشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خدالعنتشون کنه تاوارد کاربری میشم همش درخواست از آقایون اینجا هم آرامش نذاشتن براموم

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

امشب رگباری میدن .ردشون نکن تا دوباره نتونن درخواست بدن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

دوست دارم خفشون کنمهر روز هر روز ازشون درخواست دوستی میاد😐موی گندیده ی همسرمو هم به شما ها احمقا نم ...

ان شاء الله به بزرگی امام عصرمون دامنت سبز بشه و مادر بشی😘

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

یلحضه فکر کردم به من اینو گفتی🤣🤣🤣

نه گل قشنگم😘