2789

عملا کارما وجود نداره اما ادم های بد به دلیل بد بودنشون و رول بازی کردنشون معمولا گیر ادم هایی مثل خودشون میفتن و هیچوقت رنگ خوشی رو نمیبینن اگه دقت کنین به هر جا برسند ته دلشون یه ناخوشی هست . و رهایی بهترین کاریه که ادم در حق خودش میتونه بکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه زنه کارش خوردن گوه این و اون بود همش به دیگران تیکه مینداخت زخم زبون میزد شوهرشو از خانوادش دور کرد

الان نوه اش اوتیسمه ، زنه یه چشمش اشکه یه چشمش خون

من نظرم اینه که این کارماست حالا نمیدونم واقعا هست یا ن

نمیدونم کارماس یانه چندسال عذابم دادن تهمت زدن دروغ گفتن الان شخص دومی که عذابم میداد سرطان گرفته دنبال حلالیته و حلال نمیکنم

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

میشه تعریف کنیخیلی حالم بده حداقل دلگرم بشم

خیانت دیدم

طرفم مادرش از دست داد سر سرطان نمیدونم کارما من بود یانه چون دقیق یه مدت بعد اون اتفاق سرطان گرفت

ولی دلم راضی نشد

نمیدونم کارماس یانه چندسال عذابم دادن تهمت زدن دروغ گفتن الان شخص دومی که عذابم میداد سرطان گرفته دن ...

کاش منم به روزی برسه ک بیان حلالیت بخوان ولی من حتی باهاشون چشم تو چشم هم نخوام بشم چه برسه به اینکه حلال کنم