2789
عنوان

ناامیدی

10 بازدید | 12 پست

تا حالا شده خودتون با دیگران مقایسه کنید از زندگی ناامید بشید چه از لحاظ خانواده چه شریک زندگیتون من مدام ایناروباخودم دوره میکنم خوش به حال فلانی بااون باباش بالون شوهرش باشانس خوبش مثلاً فلانی هم پولداره هم روحی جسمی مشکلی نداره هم خوشگله هم خوش شانسه احساس میکنم بدبختترین آدم دنیام نمیدونم چیکار کنم اصلا امید به زندگیم خیلی پایین اومده توروخدا راهنمایی کنین

آره خب

معمولا برا خیلیا پیش اومده

باید خودتو بیشتر بشناسی، کتاب بخون برای بالا بردن عزت نفس و اعتماد بنفس

هدفمند زندگی کنی

اینا واسه من جواب بود

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره خب معمولا برا خیلیا پیش اومده باید خودتو بیشتر بشناسی، کتاب بخون برای بالا بردن عزت نفس و اعتماد ...

اینستا هم اگه داری حذف کنی یا محدودش کنی

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

ممنون عزیزم😍

💖🌸

نه اینیستا ندارم اما اطرافیانم زندگیاشون انقد خوبه همش حسرت زندگیاشون میخورم دوستداشتم مثل اونا بودم

خدارو شکر کن

قدر چیزایی که داری رو بیشتر بدون

یه عالمه چیزای بهتر برای فکر کردن وجود داره، مقایسه با دیگران فقط روز به روز حالتو بدتر میکنه و از زندگی زده میشی

خدارو شکر کن قدر چیزایی که داری رو بیشتر بدون یه عالمه چیزای بهتر برای فکر کردن وجود داره، مقایسه با ...

واقعا همینطوره مقایسه خودم با دیگران زندگیمو واقعا جهنم کرده هی با خودم میگم یه کاری رو شروع کنم پیشرفت کنم اما مدام با خودم میگم من که عرضه ندارم من خیلی سادم اصلا هیچ استعدادی ندارم هی با خودم تکرار میکنم به مادرمم میگم من بی عرضم فلان اونم تایید میکنه به جای روحیه دادن روحیه میگیره

واقعا همینطوره مقایسه خودم با دیگران زندگیمو واقعا جهنم کرده هی با خودم میگم یه کاری رو شروع کنم پیش ...

امیدوارم بتونی رو خودت کار کنی و روزبه روز بهتر و بهتر بشی💖🌸

اصلا نمیدونم چه جوری بگم من آدمی هستم که مدام به فکر بقیه ام دلسوزی بقیه رو میکنم به نظرم آدم دلسوزیم اما وقتی میرم تو جامعه میبینم کسی به فکر کسی نیست احساس سادگی خنگی میکنم ازاینورم پولداری دوروبرمومیبینم بهشون حسادت که نه اما دوستداشتم جای اونا بودم