2789
عنوان

کی مثل من وقتی پریوده

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قرص آهن بخورمن کاملافلج میشم کمخونی هم دارم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

منم همینم.ببین رفته بودیم مسافرت شمال بعد من تاریخم ده روز دیگه بود دقیقا شب اول شدم به شوهرم فقط گفتم برگردیم من نمیتونم تو سفر اینجوری باشم فرداش برگشتیم.واقعا برام عذاب اوره خونه خودمونم چندروز اول شوهرم کارارومیکنه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منم همینم.ببین رفته بودیم مسافرت شمال بعد من تاریخم ده روز دیگه بود دقیقا شب اول شدم به شوهرم فقط گف ...

بعد میگن رابطه دردو کم میکنه

رو رحم تاثیر میزاره

ک ما گول بخوریم ازدواج کنیم

بیا اینم:

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس کاربری خودمم

منم تازه این بار پریودیم ۸ روزه طول کشیده رواتی شدم

هشت روزو کلا درد کشیدی

دو روز اول فقط درد داره

بعد دقت کردییی

واییی وقتی میشینی رو زمین

پشتشت درد داره 😐

بعد میگن رابطه دردو کم میکنهرو رحم تاثیر میزاره ک ما گول بخوریم ازدواج کنیمبیا اینم:

من کلا از وقتی پریود شدم نا الان کلا دردو داشتم.لامصب دلمم درد میگیره و کلا بدنم انگار اتیش میگیره فقط باید تو خونه باشم اون دوران

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من کلا از وقتی پریود شدم نا الان کلا دردو داشتم.لامصب دلمم درد میگیره و کلا بدنم انگار اتیش میگیره ف ...

گوه توشش خودم

گریه میکنم