2789

بچه ها میاین یه لحظه نظر بدین

یه خواستگار دارم ۲۸ سالشه ۳ ۴ ساله کارمند شرکت صنایع فولاده پسر خوبی ام هست از لحاظ اخلاقی و اینکه پاکه فقط تو چندتا از عکسهاش دیدم ویپ دستشه رفته بودن بیرون تفریحی باخانواده کلی عکس گذاشته بود تو پیش این ویپ رو هم تو یکی از عکسهاش دیدم درحالی که داشت دود میداد بیرون

خیلی بدم اومد

یه خواهر داره و پدر و مادرش از هم جدا شدن

دلیل جدایی شونم دعوا و کل کل های مداوم بود میخواستن دوباره بهم برگردن پسره و خواهرش گفتن نه ما حوصله جنگ اعصاب نداریم الان باباش رفته با یکی دیگ ازدواج کرده

حالا پسره و خواهرش و نادرش ام با هم زندگی میکنن واینم بگم الان نزدیک ۲ ساله خواستگارن و منم به خانواده گفتم نظرم منفیه خانواده هم همینه نظرشون باز پیش خودم میگم نکنه واقعا اشتباه میکنم...

چون خیلی پسرپاکیه همه از خوبیش میگن

و جالبه پسره خودش از همه بیشتر پیگیرتره برا خواستگاری فقط چند بار منو درحد سلام علیک تو مراسم ها دید دیگه از همون موقع اقوام رو واسطه کرده...

منم گفتم دارم میخونم برا ارشد بالین اتاق عمل گفت من هیچ مشکلی ندارم تا هرموقع خواستی درستو ادامه بده

والا با این تفاسیر انگاری خودتم دوسش داری

خب مبارکه دیگه👏🏻🥳

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باهاش آشنا شو. سر پیپ که نمیشه منفی داد. اشنا شو شاید یه چیز بد تو رفتارش دیدی شد دلیل تموم شدن،شایدم چیزی توش دیدی که نظرت رو مثبت کرد. اگر هم ویپ برات مشکل داره باهاش راجب عادت هاش حرف بزن و بگو با چی مشکل داری

والا با این تفاسیر انگاری خودتم دوسش داری خب مبارکه دیگه👏🏻🥳

از لحاظ سرسنگین و پاکی واقعا پسر خوبیه ولی اون ویپ رو دیدم تو عکسش واقعا نظرم عوض شد متنفررررم از دود

اینمه ایرادی نداره و من که ایراذی ندیدم واسه رد کردن مهم خودشه

بابام میگ همونطور ک باباش مامانشو طلاق داد چ اطمینانی هست این آقا هم تو رو برا یه عمر زندگی بخوادت پس فردا اومدیم مث پدرش فیلش یاد هندوستان کرد

از لحاظ سرسنگین و پاکی واقعا پسر خوبیه ولی اون ویپ رو دیدم تو عکسش واقعا نظرم عوض شد متنفررررم از دو ...

حقیقتش الان پسر پاک خیلی کمیاب شده...

میتونید ازش بپرسید، ببینم واقعا اهل این چیزا هست یا نه فقط همون یه بار بوده

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

عزیزم یه سری چیزا برای یه سری افراد خط قرمزن برای یه عده دیگه خیلیم عادین .

همچی بستگی به خود شما داره اگه با مشاور در میون بذارین با علم و اگاهی بیشتری راهنماییتون میکنن .

عجله ای تصمیم نگیرین