2789
عنوان

دیگه کم کم باید از همه خداحافظی کنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 81 پست

به یه مشاور زنگ بزن

1480

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دنیا خیلی قشنگ تر از چیزیه که فکر میکنی..

من نمیگم کامله یا عالی، فقط سعی کن کشفش کنی تا بفهمی به این بدی ای که همیشه فکر میکردی نیست❤️

ی روزایی منم مثل تو بودم، اما اینکار رو کردم و به نتیجه رسیدم، تو هم انجامش بده

اگر فکر میکنی سختته بنویسی به ۱۲۳ زنگ بزن❤️

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دنیا خیلی قشنگ تر از چیزیه که فکر میکنی..من نمیگم کامله یا عالی، فقط سعی کن کشفش کنی تا بفهمی به این ...

چقدر دلم براتون تنگ شده بود :)

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

چقدر دلم براتون تنگ شده بود :)

اتفاقا من هم شما رو تو چندتا تاپیک دیدم، اسمتون برام آشنا بود اما هرچقدر فکر میکردم چیزی به یادم نمیومد😅❤️ فکر میکنم شما رو میشناسم و کاربر خوبی هستید❤️

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7