2789

میگه سنم بالاست خسته شدم از خونه پدری یا می

اونایی که عقدن میگن پول جهاز نداریم ،یا اونی ک متاهله میگ شوهرم پول نمیده

از اون طرف ۳ ۴ تا بچه دبیرستانی سریع کامنت میذارن، خودت کار کن مستقل شو ، خودت برای خودت جهاز بخر ، برو سرکار ،

دوست دارم تیکه تیکه شون کنما

اولا که کار خیلی کم هست ، ۸۰ درصد مواقع حتی برای منشی گری اگر سابقه نداشته باشی رد میشی ،دوم اینکه اینکه تو ۷۰ ۸۰ درصد شهرستانا حقوق زیر ۱۵ تومن تو سال جدیده ، تو شهر ما حقوق ۵ تا ۹ تومنه ، بعد میان مارو نصیحت میکنن، 😏انگار یه قاره دیگ زندگی میکنن

کلا جای کسی نباشی نبتید نصیحتش کنی انچنان

یا خانم هایی که مادر هستن

اونموقع دختر مجرد بیاد نصیحت کنه شما عقل ندارید مادر شدید یا حالیتون نیست که به خودتون آسیب زدید

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی بگیم تیکه تیکه مون نمی کنی؟ بگو همونو بگیم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ورد زبون شده بدون اینکه تفکر کنن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

آخ که چقد قشنگگگگگگگگگگ گفتییییییی.من خودم مخالف استقلال زن نیستم از لحاط مالی

ولی الان خودم ۴ماه فارع التحصیل شدم

خدا میدونه کل ازمایشگاه های شهرمون رفتم هیچکدوم برای کاراموزی حتی قبول نکردن

۲، ۳جا تو سایتهای کاریابی رزومه فرستادم بازم قبول نکردم

چند تا هم تو دیوار عیر مرتبط رزومه فرستادم اصن جواب ندادن🥲