2789
عنوان

بیایید نظر بدید دارم گریه میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 55 پست
نمیخوام با همه فطع ارتباط کنم فقط برای چند وقت تا حالش جا بیاد. آخه اصلا برای چی باید عصبانی باشه که ...

منت کشی نکن. برو تو بغلش بخواب و کار خاصی نکن. همینکه بری تو بغلش اون شروع میکنه به ناز کردن و بوس کردنت.

خب خودت گفتی اون عادیه و تو سه روزه قهری. واسه این میگم داری افراط میکنی. اگه اون عادیه تو هم عادی باش. ولی به وقتش بگو حرفت خیلی بد بود.

دیگه هیچ آدم ایده آلی وجود نداره. و این موضوع، ارزش سه روز قهرو نداره.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار مهموناتم بد بوده باید کمکت میکردن دیگ انقدر رو نده ب فامیلای شوهر قدرتم نمیدونه

زن بنده خدا که روی ویلچر بود شوهرشم وقتی شوهر خودم کمک نمیکنه توقعی بهش نیست اصلا نمیتونه هی دنبال من بیاد توی خونه رو برگرده وقتی شوهرم نیست

نمیدونم دوست دارم اینطوری که میگی با سیاست رفتار کنم ولی عصبانیت اجازه نمیده دوست هم ندارم پیش قدم ب ...

به این نمیگن منت کشی.

عزیزم تو هم میگی عصبانیت نمیذاره کاری که میخوای رو بکنی، شوهرتم خستگی و عصبانیت اون لحظش نذاشته طوری که میخواد باشه. هیچ آدم کاملی وجود نداره.

و همونجا که حرف زشت میزنه بهش بگو بی ادب؛ و دیگه سکوت کن. تو تنهایی خودش، می فهمه نباید بگه.

حالا که اینقدر ناراحتی خب نرو؛ ولی قهر هم نکن عادی باش . ولی همونجا که هستی باش. خودش ببینه عادی هستی کم کم میاد. الان فک میکنه قهری .

زن بنده خدا که روی ویلچر بود شوهرشم وقتی شوهر خودم کمک نمیکنه توقعی بهش نیست اصلا نمیتونه هی دنبال م ...

اهافک کردم چندتا خانم بودن اره خب نمیشه شایدم شوهرت نمیخواسته اقای تنها بمونه

عزیزم بذار شوهرت توی حالت طبیعی با تبعات رفتارش روبرو بشه. مثلا یه سال بعد که خواست دعوت کنه، بگو من نمیتونم کاری انجام بدم.

چرا خودتو زجر میدی جائیکه قدرتو نمیدونن. نباید کاری کنی خب. و باید یه اتفاق اینطوری بیفته تا دفعه ی بعد بدونی نباید زیاد کار کنی.