2789
عنوان

حالم خوب نیست دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 55 پست
اره چون جفتشون زیر هفت سال بودن مال منن اصلا تو بچه هات چندسالشونه میخوای چکارشون کنی

پسرم ۱۴ سالشه،دخترم ۴ ،نمیدونم شوهرم تعادل روحی روانی نداره پسرمو ک انقد کتک زده نابودش کرده ،پسرمم مثل باباش بداخلاق شده نمیدونم جیکارش کنم

پسرم ۱۴ سالشه،دخترم ۴ ،نمیدونم شوهرم تعادل روحی روانی نداره پسرمو ک انقد کتک زده نابودش کرده ،پسرمم ...

واااااای چی بگم پسرت که میتونه خودش انتخاب کنه ببرش با خودت دخترم که فعلا مال توسعه ببرشون

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم