2789
عنوان

حالم خوب نیست دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 55 پست
حالم خیلیییییییییییییی بده، یعنی خوب میشم؟ جاریم زن عمواام بفهمن طلاق گرفتم جشن میگیرن💔😔

حالت خوب میشه ولی یکم طول میکشه شاید شیش ماه بعد کم کم با خودت میگی چرا زودتر طلاق نگرفتم منم تجربه کردم الان خیلی خوشحالم

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه مورد مثبت نداشت ، میشه بگی دلت برای چیه این مرد تنگ میشه؟ بلا نبوده سرت نیاورده باشه دلت به چیش خ ...

خاطرات خوبم داشتیم، بیشتر دلم براش میسوزه هیچکسو نداره من برم کارتن خواب میشه

همیشه تغییر سخته مثلا وقتی دپرسی نمیتونی بری تا سر خیابون ولی وقتی ک رفتی میبینی عه هوا چقدر خوبه حا ...

دقیقا،از وقتی درخواست طلاق دادم حتی دستشویی رفتن هم برام سخته انگار دارم جون میدم ، چقد دعا کردم همه چیز درست بشه

حالم خیلیییییییییییییی بده، یعنی خوب میشم؟ جاریم زن عمواام بفهمن طلاق گرفتم جشن میگیرن💔😔

وا ینی حرف مردم مهم تره تا ببخشید زندگی تو اون سگدونی. والا ما مشکلاتمون یک هزارم تو بود ولی تمومش کردیم خلاص

بچه داشتی؟

بله دوتا اصلا بهش فکر نکن مثل رفتن تو دل ترسان بهش فکر نکن فقط برو جلو

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
خاطرات خوبم داشتیم، بیشتر دلم براش میسوزه هیچکسو نداره من برم کارتن خواب میشه

نمیدونم عزیزم من شرایط زندگیتو نمیدونم اگه میتونی درستش کنی درستش کن اگر که نه هرچی خیره برات پیش بیاد

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
واقعا، بچه هاتو گرفتی؟

اره چون جفتشون زیر هفت سال بودن مال منن اصلا تو بچه هات چندسالشونه میخوای چکارشون کنی