2789
عنوان

بچه ها کدوم آرزوتون براتون شد حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 43 پست
دوست داشتم اینقدر پیشرفت کنم برم ناسایا حداقل چیزی اختراع کنمیا حداقل یه جای خوب کار کنم و شغل مهمی ...

خدا برات نگهشون داره

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آرامش داشتنهیچوقت آرامش ندارم آرزومه یه روزم بدون فکر خیال بگذره چشمم که روی بچم میوفته قلبم میسوزه ...

دلم گرفت

از ته دل از خدا میخوام این آرامش نصیب تو و بچت بشه عزیزم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
دلم گرفت از ته دل از خدا میخوام این آرامش نصیب تو و بچت بشه عزیزم

الهی آمین

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

میتونم مشکل پسرتوبپرسم

بچه طلاقه ولی توی زندگی با پدرش خیلی کتک خورده وسختی کشیده از دست پدر حیوون صفتش الان یه بچه ترسو شده بدون اعتماد به نفس اینجا خانوادم هم اذیتش میکنن سرکوفت بی پدری بهش میدن میگن کسی دوستت نداره کسی نخواستت اومدی اینجا....... و..... خیلی خیلی در عذابیم

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

وایی چقدر دلم براش آتیش گرفتهیچی بهشون نمی گی؟

فایده نداره گفتنم هرچی بگم کار خودشونو میکنن فقط خدا سر عقل بیارشون که این حرفا ممکنه یه بچه معصوم رونابود کنه

بچه طلاقه ولی توی زندگی با پدرش خیلی کتک خورده وسختی کشیده از دست پدر حیوون صفتش الان یه بچه ترسو شد ...

کاش یه شغل خوب پیدا کنی ومستقل شی ؟ چراطلاق گرفتی؟ انشالله خیلیییی زود به خواسته هات برسی ، بمیرم واسه پسرت چند سالشه طفلی

کاش یه شغل خوب پیدا کنی ومستقل شی ؟ چراطلاق گرفتی؟ انشالله خیلیییی زود به خواسته هات برسی ، بمیرم وا ...

خدانکنه گل قشنگم

کتکم میزد اذیت میکرد رفیق باز بود خیانتکاربود حق اعتراض نداشتم

فایده نداره گفتنم هرچی بگم کار خودشونو میکنن فقط خدا سر عقل بیارشون که این حرفا ممکنه یه بچه معصوم ر ...

سعی خودتو کن که از اونا دورش کنی

ببرش مشاوره

مطمئن باش روش تاثیر خیلی بدی میذاره

من همیشه از پسرم تعریف می کردم،یه بار داشتم شوخی می کردم،گفتم اینو میبینین الان این شکلی شده،از بس غذا نخورده،بچه بود خیلی خوشگل بود

گفت مامان واقعا؟

بعد قهر کرد رفت تو اتاق،به زور از دلش در آوردم

سعی خودتو کن که از اونا دورش کنیببرش مشاوره مطمئن باش روش تاثیر خیلی بدی میذارهمن همیشه از پسرم تعری ...

پسر منم روحیش نابوده متوجه میشم مثل بقیه بچها نیست ترسو شده این خیلی عذابم میده فقط دوست دارم دستشو بگیر از همه دور بشیم هیچکسی نباشه