2789
عنوان

بچه ها کدوم آرزوتون براتون شد حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلی که دوسداشتم ..

رشته ای که دوسداشتم ..

اینده ای که میتونستماز اون طریق داشته باشم ...

باعث وبانی نرسیدنم به اهدافمم مادرم بود

نابودم کرد ...

الانم از زندگیم راضیما از پسشبراومدم ..

ولی حسرت چیزایی که بهشون علاقه داشتم و راجع بهشون رویا میبافتم به دلم موند ..

چیزای ساده ای بودن =)

فعلا ازدواجخیلییییی تنهام

ایشالا یه بخت خوب قسمتت بشه عزیزم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

واسه من خیلی چیزا حسرت شده دیگه برام مهم نیست بی حس شدم

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

درسته که من شاید یبار عاشق شدم بهش نرسیدمبجاش میخوام تو حرفه ام موفق باشم میخوام غرق کار بشم حسرتو ف ...

چیو فراموش کنی؟🤣

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

درسته که من شاید یبار عاشق شدم بهش نرسیدمبجاش میخوام تو حرفه ام موفق باشم میخوام غرق کار بشم حسرتو ف ...

آفرین به ارادت

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

دوست داشتم اینقدر پیشرفت کنم برم ناسا

یا حداقل چیزی اختراع کنم

یا حداقل یه جای خوب کار کنم و شغل مهمی داشته باشم

ازدواج کردم،فکر کردم با بچه هم میشه پیشرفت کرد

ولی مشغول شغل شریف بچه داری شدم

و الان با احترام یه خانوم خانه دار و مادر دو تا وروجکم

آرامش داشتن

هیچوقت آرامش ندارم آرزومه یه روزم بدون فکر خیال بگذره چشمم که روی بچم میوفته قلبم میسوزه میگم کاش مادوتاهم طعم خوشبختی و آرامش رو توی زندگیمون بچشیم

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹