2789
عنوان

لطفا بیاین بچه دوستم فوت شده

170 بازدید | 29 پست

بچه دوستم ۸ ماهه به دنیا اومده و سر زایمان فوت شده دوستم خیلی اذیته

مامانش یک هفته هم پیشش نمونده برگشته شهر خودشون

مادرشوهرشم گفته نمیتونم برم

الان هنوز ۱۰ روز از زایمانش نگذشته تک و تنهاست

از این طرف هم خیلی ازهم فاصله داریم با ماشین ۱۴ ساعت میشه

به شوهرم گفتم بیا بریم طفلک تنهاست میگه خانم من حرفی ندارم ولی من اونجا نامحرمم بنده خدا اذیت میشه

بهش میگم با بچه ها برید بیرون من پیش دوستم بمونم گناه داره با این شرایط تنهاست میگن نه ولش کن اونا الان نیاز به تنهایی دارن باید تنهامون بزاری مزاحمتون نشو و این حرفا

ولی خودم هرچی فکر میکنم میبینم اصلا آروم قرار ندارم دوستم اونجوری باشه بعد من اینجا شاد و شنگول باشم این دوستمون خیلی به من و همسرم لطف داشتن من واقعا خیلی قبولش دارم بعد ۱۳ سال خدا بهش بچه داده

بهم بگین چیکار کنم دلم میخواد برم بهش برسم غذای مقوی و آبمیوه و ....میدونم که خودش این کارو برای خودش نمیکنه

نظرتون چیه برم پیشش؟یا زنگ بزنم از خودش بپرسم بیام پیشت؟یا از مامانش بپرسم برم؟

و اینکه اگر میگید نرم پشت تلفن بهش چیا بگم که یکم از دردشو کم کنم من تا الان هیچی از زایمانشو اینا نپرسیدم تا ناراحت نشه فقط و فقط حال خودشو پرسیدم و گفتم خودت الان خیلی مهمی و اینا

لطفا کمک کنید دل یکی رو شاد کنم

به نظرم الان مهمتر از هر چیزی حال خودشه، نه اینکه تنها بمونه یا نه. بهتره اول خیلی ساده و بدون فشار با خودش صحبت کنی و اجازه بگیری.

مثلاً بگی اگه دوست داشته باشه میتونی بیای پیشش چند روز فقط کنارش باشی و کمکش کنی. چون تو این شرایط آدمها واکنششون فرق داره؛ بعضیها تنهایی میخوان، بعضیها حضور یکی رو لازم دارن.

اگر هم نخواست، باز میتونی از راه دور با تماس و حمایت کنارش باشی.

Clocks show time, and time shows People...!

حسم میگه تو این شرایط دوست داره تنها باشه .حالا یه گفتن ضرر نداره بهش بگو هرجوری دوست داری در خدمتت میشم .کنارتم هواتو دارم .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه میتونی دو سه روز خودت تنها برو چون شوهرت بیاد دوستت تازه زایمان کرده معذب میشه

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

ب نظرم یه روزم که شده پیشش باش حتما

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

به نظرم تو شرایط دوستت سقط کرده هم جسمی هم روحی نیاز به آرامش داره حوصله مهمان اونم غریبه رو نداره من باشم تازه ناراحت میشم تو این شرایط یکی بیاد تو سرم ...اگه تو یه شهر بودی میتونستی خیلی کمک حالش باشی ولی تو این شرایط شما نه

ادمها متفاوتن

من تو این شرایط تنهایی رو ترجیح میدم حتی جواب تلفنامم نمیدم

با توجه به سناختت ازش تصمیم بگیر اگه حس میکنی بودنت برتش بهتره با اتوبوس قطار خودت برو یه چند روزی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اول از خودش بپرس شاید معذب باشه عزیز دوما اگر گفت بیا خودت تنها تونستی برو که کمک باشی و حس مهمانداری نداشته باشه.سوما اگر تلفنی حرف زدی نه نصیحت کن نه جزییات رو بپرس بزار فقط حرف بزنه و فقط گوش کن و درکش کن

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
به نظرم الان مهمتر از هر چیزی حال خودشه، نه اینکه تنها بمونه یا نه. بهتره اول خیلی ساده و بدون فشار ...

دقیقا من با مامانش داشتم صحبت میکردم مامان گفت در مورد بچه باهاش صحبت کردم گفتم خدا یکی دیگ بهت میده گفتم خاله اصلا الان بچه مهم نیست الان خودش برامون مهمه اینقدر..

نمیدونم چطور بهش بگم که تو رودروایسی نباشه

ولی مثل خواهره برام خیلی براش نگرانم خیلی گریه کردم هروقت تنهام فکر و ذکرم پیش دوستمه...

آخه زنی که ۱۰ روز نشده سزارین کرده با اون حال و روز چطور میخواد از خودش مراقبت کنه واقعااااا

شاید اگه برید معذب باشه و دوست داشته باشه تنها باشه

اگه میخوای نشون بدی به فکرشی و اخلاقشو میدونی که ناراحت نمیشه و اینا، تو شهرشون براش پسته و آبمیوه سفارش بده آدرسشون بده پیک براش ببره و تو پیام براش بنویس که دلت پیششه و بخاطر مزاحمت نمیری و با این کار فقط خواستی بگی به یادشی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️