2789
عنوان

سه ماه دیگه عروسیمه تو اقدامم برا بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 43 پست

خب نمیتونی تو عروسیت زیاد تکون بخوریا

بعد بعدش که بچه زود دنیا میاد مشکلی نداری که مثلا بگی سه ماه باردار بودم تو عروسیم؟

اگر نداری که هیچی ولی اره بنظرم تحت نظر پزشک اقدام کن

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم از تو عقد اقدام بودیم🤣

حالا یکم اجازه بده فرار که نمیشه شاید اتفاقی افتاد و عروسی کنسل شد دلیل اقدام من بیماریم بود

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

بچه عروسک نیستااا عزیزم،کلی مسئولیت داره،شب بیداری داره،بزار اول بسلامت برو سر خونه زندگیت بعد اقدام کن،اینهمه صبر کردی سه ماه هم روش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

پشیمون میشی ببین کی گفتم، اول زندگی از شب بیداری میمیری دختر

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

منم بچه خیلی دوست دارم درکت میکنم😂

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌