2789
عنوان

حاضرید با همچین آدمی ازدواج کنید

72 بازدید | 15 پست

بیکار باشه ولی دانشجو باشه و وضع مالی خانوادگی خوبیم نداشته باشن و قیافه و قدم نداره(همه بعد دیدنش میگن)

ولی به شدت اخلاقی خوبه و خانواده ای که داره اصلا اهل دخالت نیستن و اونا هم عالین

و شما وضع مالی خانوادگی خوبی داشته باشید و به دید بقیه قیافه و اینا هم خیلی سر باشید

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تلاش میکنه که شغل پیدا کنه؟

تو قیافشو دوست داری و تمایل داری بهش؟

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نه،همینقدر قاطع،کسی بگه همه چی پول نیست با مشت میزنم تو دهنش،کاش یکی میزد تو دهنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
تلاش میکنه که شغل پیدا کنه؟تو قیافشو دوست داری و تمایل داری بهش؟

والا فعلا درسش تموم نشده که ببینم جربزه کار داره یا نه

نه ولی اینجوریم نیستم که بدم بیاد

والا فعلا درسش تموم نشده که ببینم جربزه کار داره یا نه نه ولی اینجوریم نیستم که بدم بیاد

ظاهر مهمه

نگاش کنی ذوقش کنی

نه که فقط بی میل نباشی و بگی بد نیست

چون اولش همه تازه به خودشون میرسن

به مرور تو ممکنه تو خیلی حالت ها ببینیش

همونا هم اگر ظاهرشو دوست داشته باشی برات جذابه

اگر دیدگاهت اینه بهش،تایم بده

اگر نیست بیخیال

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نه،همینقدر قاطع،کسی بگه همه چی پول نیست با مشت میزنم تو دهنش،کاش یکی میزد تو دهنم

پول خیلییی مهمههه

ولی اخلاق خوب از اون مهمتر

من میتونم کار کنم و خرج خودمو لااقل در بیارم

اخه یه چیزیش خوبه ده تا چیزش بده چی بگم والا ،میترسم همین اخلاقا هم ظاهر کار باشه بری تو زندگی ببینی اخلاق خوبم ندارن و فیلمشون بوده

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....