2789
عنوان

ی لحظه بیاید حالم خیلی بده

32 بازدید | 10 پست

بچه ها من امروز تولدم بود اما مامانم کلا زهرماره و ۹۰ درصد دلیل افسردگی من از خودشه امروز میخواستم حداقل یکم حالم خوب بشه ولی باز دست برنداشت و زهر خودشو ریخت کلی حرف بارم کرد و من نزدیک ۳ ساعته دارم فقط گریه میکنم حس میکنم الان دق میکنم:)))))خب حداقل روز تولدم بهم احساس ناکافی بودن نمیدادی و صبر میکردی من واااااقعاااااا نمیدونم باهاش چیکار کنم سن منم کم نیست رفتم تو ۲۱ سالگی دانشجو ام که هستم که متاسفاه باز همچی تعطیل شد حداقل دور بودم ازش هر روز داره زهرمارم میکنه حتی چند باری فکر خودکشی حتی الان زده به سرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تولدت مبارک جان دل 🌷🌷🌷🌷🫂😍😍

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اخه تا چقدر زهرمارم کرده بخداااااااا

مادر منم تا مجرد بودم زندگی رو زهرمارم کرده بود بعد که دید همسرم دستش به دهنش میرسه رفتارش باهام عوض شد ولی من مگه اون روزا رو یادم میره

هی همش حرف میزنه میگه گند اخلاقی اخلاق خوب نداری بدرد نخوری اخه این حرفا یکی دوبار نه هر بار منم اون ...

میدونه عزیزم مامان منم میدونه تازه جدا شدم تا تقی به توقی میخوره میگه بخاطر همین اخلاقت هیچکی نمیتونه تحملت کنه😐

عزیزم سعی کن اصلا باهاش دهن به دهن نشی

یا اگر خیلی زیاده روی کرد جوابش بده تو روش وایسا