2789
عنوان

فقط خانم ها لطفا

75 بازدید | 9 پست

سلام

من الان حدودا ۳ ، ۴ سالی هست که پریود میشم

اما تو این چند سال هیچوقت مرتب پریود نشدم

خونریزی هام به شدت زیادهههه و اکثرا ماهی دوبار پریود میشم

دکتر زنان رفتم اما قرص جلوگیری از بارداری داد و من وقتی میخوردم به شدت عصبی بودم و احساس میکردم چاق هم شدم برای همین بعد سه ماه ولش کردم

ماه قبل پریودیم با ۱۰ روز تاخیر شروع شد

و ۹ روز پیش پاک شدمو الان دوباره پریودم

نمیدونم باید چیکار کنم

شما راه حلی دارید به جز قرص ضد بارداری ؟

چون کم خونی خیلی شدید گرفتم از وقتی پریود میشم و تقریبا هر بار هم به بیمارستان کشیده میشه کارم

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند سالته؟ سونو انجام دادی؟ یا آزمایش خون؟

۱۶ سالمه

آره انجام دادم سونو رو ، گفتن سالمه همه چیم و کیست هم ندارم

ازمایش هورمونی نه

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

۱۶ سالمهآره انجام دادم سونو رو ، گفتن سالمه همه چیم و کیست هم ندارمازمایش هورمونی نه

برو پیش یه دکتر زنان دیگه

ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

برو پیش یه دکتر زنان دیگهممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی

با سونو مشخص نمیشه ؟

چون فقط گفتن سنگ صفرا دارم و همه چیزم سالمه🥲😂

با سونو مشخص نمیشه ؟چون فقط گفتن سنگ صفرا دارم و همه چیزم سالمه🥲😂

نه ممکنه مشخص نشه

چون سونو از روی شکم زیاد دقیق نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه ممکنه مشخص نشهچون سونو از روی شکم زیاد دقیق نیست

وای از تنبلی تخمدان میترسم🥲💔

چقد بدهههه وضعیتممم

وای از تنبلی تخمدان میترسم🥲💔چقد بدهههه وضعیتممم

حالا برو یه دکتر دیگه ان شاالله که خوب باشه همچی

حالا برو یه دکتر دیگه ان شاالله که خوب باشه همچی

ممنونم