2789

چندوقته یه جا میره سرکار و شبا زنگ میزنه به شوهرم و میگه اگه بیرونید بیاین منو ببرید خونه.

اوایل خودش تنها میومد ولی بعد هربار یه دوستاش را میاره. چند وقت پیش به شوهرم گفتم اصلا حس خوبی ندارم این دختره غریبه بیاد تو ماشینمون و هی با هم هر و کر کنن

اونم گفت اگه بگم دوستت را نیار ناراحت میشه و مامانم شر بپا میکنه. دیگه هروقت زنگ زد میپیچونمش.

حالا امشب دوباره زنگ زده رفتیم دنبالش. دوستش را هم اورده.

من انقدر ناراحت شدم. یعنی شوهرم برا حرف من تره هم خرد نکرد.

بعد همش راه میره میگه تو اولویت منی و هیچکس را اندازه تو دوست ندارم و از این زر زرا

شما بودید ناراحت میشدید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از چیه دوستش میترسی ؟!لولوئه؟!یا میترسی دل شوهرت بره؟!

حس خوبی ندارم یه دختر بی ادب که یه سلام بلد نیست بیاد و تازه هی هم هر هر کنه

حالا اون خواهرشه ولی اون دختره را چرا ما باید برسونیم؟!!!

از چیه دوستش میترسی ؟!لولوئه؟!یا میترسی دل شوهرت بره؟!

این چه حرفیه خب خوشش نمیاد دوستای خواهرشوهرشو سوار کنن بحث شوهرشم نیست شاید خودش حس بدی میگیره مگه عروس باید همه جوره به همه سواری بده

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

خداشاهده متنفرم از اینکه آخر شب میرن ولویی یا جایی که میدونن برگشتن شون به خونه سخته براشون ولی واسه شون مهم نیست چون میخوان سوار داداششون بشن!

پیش خودشون میگن اره هرجا بریم اوکیه هزینه رایگان اسنپ با داداش گرامی!

انگار داداششون اسنپه. وای متنفرم

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

گفتم میگه تو فرق میکنه😐

بگو هیچ فرقی نمیکنه

همونقدر که تو بدت میاد منم بدم میاد

بگو با ادامه ی این کارت من روز به روز بیشتر ازت فاصله میگیرم اگر رودرواسی با خواهرت و دوستای خواهرت برات از زندگی زناشوییت مهم تره به کارت ادامه بده

نمیدونم چرا اصلا به این خواهر شوهر حس خوبی ندارم مراقبش باش فکر نکنم تو سرش فکرای خوبی بچرخه

به نظر خودش میخواد ثابت کنه داداشش اون را بیشتر از من دوست داره.

یا حتی فقط اون را دوست داره