2789
عنوان

زندگی بایک گاو

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 46 پست
لطف داری حق داری من اگه دوام اوردم برا اینکه متوجه میشدم شوهرم کاری از دستش بر نمیاد در مقابل اونا ه ...

کاش شوهر منم میگفت منو ببخش

اون موقع ها

بببن من ازشدت مشکل و زورگویی پنیک میشدم

کسی نبود درکمکنه اصلا

اتفاقا بهترین زندگیو دارههمه ام هواشو دارن ناراحت نشهوقتی تزریق میکنه صورتشومیگه مریض شدم صورتم ورم ...

پس جادوگریه واسه خودش.خوش به حال خودمان که حرفی هم بر ضررمون باشه میگیم.اینا دیگه کین؟هر کسی هستن برای خودشون هستن.عمری با این افراد سر کردم.الان منم که تو خونه ام راهشون نمیدم.پیرم کردن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش شوهر منم میگفت منو ببخشاون موقع هابببن من ازشدت مشکل و زورگویی پنیک میشدمکسی نبود درکمکنه اصلا

دیگه این که شوهر ادم بین این قوم الظالمین هوای ادم و نداشته باشه فرای تحمل یه زنه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
پس جادوگریه واسه خودش.خوش به حال خودمان که حرفی هم بر ضررمون باشه میگیم.اینا دیگه کین؟هر کسی هستن بر ...

کاش بتونم اصلا حرفشم نزنم

میره ارایشگاه آرایش عروس طوری

تزریق ژل و...

لباس مجلسی و آتلیه رفتن و عکس گرفتن

و میذاره توپیجش عکسارو

باور کن من بودم مادرشوهرم

رام نمیداد برم خونه شون

گاوِ تو اونطوری

گاوِ منم نمیفهمه مرد گنده است همه کاراش مثل بچه هاست من ننه اونم لعنت به این پیشونی

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

الان؟؟!ببین هنوزم برای شوهرم عزیزه جاریماونروز رفتیم مترواون ایستگاهی که جاریم کار میکنهجلو مادرم و ...

حیف حیف.چرا اینا متوجه نیستن.کاش یک هزارم این توجه ها رو یرای زن و بچه خودشان میداشتن.زندگی گلستان میشد.

بعد میگن زنه چرا خیانت کردالبته عرضه اونم نداشتم شایدم شخصیتم اینجوری بود

خداروشکر

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

[QUOTE=414710540]شوهرت نباید میرفت .و خودت هم نباید میرفتی به شوهرت میگفتی تو برو من به ماشین میگیرم میرم خونه .. شوهرم وقتی فامیلاش میبینه دیگه برق از کله اش میپره.

برامن که خیلی شب بدی بود مجبورشدم برم

کاش بتونم اصلا حرفشم نزنممیره ارایشگاه آرایش عروس طوریتزریق ژل و...لباس مجلسی و آتلیه رفتن و عکس گرف ...

بگو منم بزک دوزک کنم تو آرایشگاه از این بهتر میشم ولی دلم نمیاد ولخرجی کنم.یه عمر با وجدان براش خونه و زندگی ساختم.داخل یه اتاق که یه هفته ای درست شد.بدون آب و برق...از فرداش با دوقلو و کالسکه و پیاده برو شهرداری شورای شهر سازمان آب برق گاز تلفن.حالا آقا به فکر این زن داداشها ببره ویلا اجاره کنه.ما دریغ از یه تشکر ساده.الانم سر پیری دو نفر بیینه میگه طلاق.چرا فلان روز در دو سال پیش ماشین از رو دست انداز رد کردی..