2789
عنوان

معلم شدم ازدواج میکنم یا ن

147 بازدید | 46 پست

دارم معلم میشم همه دوستام از طریق فامیلشون ازدواج کردن بعد من فامیلام اراذلن همه کسی که دانشگاه رفته فقط منم توی طایفه حتی به نظرم بیشتر دفع میکنن ازدواج رو ازم ولی من واقعا تشکیل زندگی رو دوست دارم چرا از فامیل بعضیاتون قضاوت میکنید آدم رو ؟ تورخدا نکنید سالی یه بار همو میبینیم

اینجا میبینم یکی بخاطر اینکه عمش قاتله خونواده شوهرش باهاش لج کردن حالا منم عمم معتاده ولی سال تا سال نمیبینمش

خب چکار من داره

حالا سوال اصلی رفتم مدرسه به عنوان دبیر اونجا خواستگار میارن؟🤔البته با وضع مالی خوب

اصلا من با این شرایط امیدی به ازدواج داشته باشم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگن معلما خواستگار زیاد دارن

من معلم مجرد هم داشتم دیگه بستگی به خودت داره

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن

میگن معلما خواستگار زیاد دارن

بله معلما خواستگار زیاد دارن ولی بلا نسبت خواستگارای گوه که اکثرا مادرشون و خواهرشون براشون میاد خواستگاری که یه زن مثل یه خانم معلم درآمد داشته باشه و مثلاً نسبتا خرج پسرشو بده

همین

تمامممم

بله معلما خواستگار زیاد دارن ولی بلا نسبت خواستگارای گوه که اکثرا مادرشون و خواهرشون براشون میاد خوا ...

از کجا بفهمیم دنبال پول مائن؟

حالا من حتی اینا هم سراغم نمیان فک کنم خیلی داغونم 😐

بله معلما خواستگار زیاد دارن ولی بلا نسبت خواستگارای گوه که اکثرا مادرشون و خواهرشون براشون میاد خوا ...

مثل خاله مامانم تو مدرسه ها واسه پسرش دنبال زن میگشت 🤣

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن

از کجا بفهمیم دنبال پول مائن؟حالا من حتی اینا هم سراغم نمیان فک کنم خیلی داغونم 😐

همشون دنبال پولن دختر خوب ،میگن دختر که هست و سرکار که میره حقوق ثابت و کار نبستا نیمه وقت و حقوق هر ماه و ،اخحون برای پسرمون بگیریم کمک خرج زندگیش بشه

آدم بَدیه ؟

مادر شوهر خیلی بدیه عروساش نمیتونن بدون اجازش حرکت کنن