2789
عنوان

معلم شدم ازدواج میکنم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 46 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه خب من مشکلی ندارم کمک کنمولی اینکه میگی انگار حقوقش چقده خیلیا فقیر و پول ندیدن و این حقوق واسشون ...

الان اکثرا منطقی شدن

پسری که نتونه از نظر اقتصادی یه زندگیو هندل کنه نمیاد ازدواج کنه اصن . مگه اینکه خونواده زورش کنن

من فک میکنم کیس داغونیم البته قیافم خوبه ولی اینجا میگن خونواده حرف اولو میزنه 😐

نه بابا همه چی به قسمته اصلا ربطی به این چیزا نداره

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن

اره اونایی که سنتی دنبال زن برای پسرشون میگردن خیلی دخالتگرن

اره تازه میگفت زن کارمند واسه پسرام بگیرم یکی از پسراش رفت زن خانه دار گرفت انقدددد باهاش لج شده چند ساله قهره با اون پسرش

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن

💔💔💔

چرا همه چیو تو ازدواج میبینی واقعا واست مهم نیس داری مستقل میشی میتونی خرج خودتو بدی بالاخره ازدواج میکنی مطمئن باش انقد خودتو اذیت نکن

چرا همه چیو تو ازدواج میبینی واقعا واست مهم نیس داری مستقل میشی میتونی خرج خودتو بدی بالاخره ازدواج ...

بخاطر احساس تنهایی بخاطر اینکه رفیق ندارم بخاطر اینکه از پدرم اذیت شدم

بخاطر احساس تنهایی بخاطر اینکه رفیق ندارم بخاطر اینکه از پدرم اذیت شدم

درکت میکنم با تمام وجود

وقتی رفتی سرکار به خودت برس خوش رفتار باش مطمئن باش قسمتت بشه ازدواج میکنی

ممنون از درکت 🥺 هر چی خدا بخواد

ببخشید اولش شوخی کردم ناراحت نشو الان شرایطتو گفتی درکت کردم

ایشالا بزودی تاپیک عقد و عروسی بزنی💙😂