2789
عنوان

کمکک جهیزیهههه کدومارو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 60 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخارشور خوبه بد نیست به نظرم سالی دو سه بار میتونه به کار بیاد به خصوص عید ها ما عید و اینا استفادش میکنیم

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

چیزای الکی نگیر فقط میمونه گوشه کابینت

بخارشور هم به درد نمیخوره نگیر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

گوشتکوب خیلی استفاده میشهو چرخ گوشت کار خرد کن و انجام نمیدهاینکه نخوای کلا بگیری یه جیز دیگستاما ای ...

بیرون برای چرخ کردن خیلی بهتر گوشت میخری میدی جلو خودت چرخ کنن

من که چرخ گوشت فقط یکبار استفاده کردم تازه اصلا به نرمی گوشت بیرون تشدا بود با اینکه مارکش خوب پاناسونیک

کلی هم وقت گرفت باز و بسا کردن و شستن قطعاتش

بیرون برای چرخ کردن خیلی بهتر گوشت میخری میدی جلو خودت چرخ کنن من که چرخ گوشت فقط یکبار استفاده کردم ...

منم سر همین دو دلم گفتم نهایتا با خوردکن هرموقع نیاز داشتم اوکیش میکنم ولی فک کنم احتیاجه که بخرم

بجای وسیله های غیر کاربردی ، یه جارو رباتیک خوب بخر

پول سالاد ساز و تخم پز و سبزی خردکن رو جمع کن یه بدردبخور بخر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

منم سر همین دو دلم گفتم نهایتا با خوردکن هرموقع نیاز داشتم اوکیش میکنم ولی فک کنم احتیاجه که بخرم

من که استفاده ای نکردم

ماکرویو خردکن گوشتکوب برقی جارو عصایی کتری برقی زودپز پلوپز اینا کار رو سریع میکنن ازشون استفاده میکنی