گلگلیجان مدیر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 1027 عنوان کمکک جهیزیهههه کدومارو بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 60 پست بچها سالاد ساز گوشکوب و تخم مرغ پز هم باید بخرم؟غذا ساز نگرفتمجاش وسیلهای تکی گرفتم مثل مخلوط کن تکچرخ گوشت هم نگرفتم جاش خردکن گرفتمبنظرتون راه درستو میرم یانه؟سبزی خردکنم حس میکنم استفادم نمیشه جاش میخام بخارشو بگیرم🥲 امروز | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلگلیجان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 1027 چرخ گوشت خوبه به نظرم.اگر غذاهای بخار پزم میخوری بخار پزم بخر.من خیلی در این موارد اطلاع ندارم!!!این ... باشه عزیزم ممنون❤️
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 17380 گوشتکوب خیلی استفاده میشهو چرخ گوشت کار خرد کن و انجام نمیدهاینکه نخوای کلا بگیری یه جیز دیگستاما اینکه فکر کنی جای چرخ گوشت با خرد کن گرفته میشه اشتباهه
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 5070 بخارشور خوبه بد نیست به نظرم سالی دو سه بار میتونه به کار بیاد به خصوص عید ها ما عید و اینا استفادش میکنیم تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27861 چیزای الکی نگیر فقط میمونه گوشه کابینتبخارشور هم به درد نمیخوره نگیر در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
sharbatalbaloo عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 12472 گوشتکوب برقی تک بگیر کاربرد دار چون خردکن داری دیگه چند کاره نگیر ولی سالاد ساز و تخم مرغ پز کاربردی نداره
kiyana_ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 6903 چایساز سماور برقی همزن و خردکن چهار کاره آبمیوه گیری مخلوط کن چهار کاره اتو پرس،زودپز برقی یعنی اینارو حتما بگیر
sharbatalbaloo عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 12472 گوشتکوب خیلی استفاده میشهو چرخ گوشت کار خرد کن و انجام نمیدهاینکه نخوای کلا بگیری یه جیز دیگستاما ای ... بیرون برای چرخ کردن خیلی بهتر گوشت میخری میدی جلو خودت چرخ کنن من که چرخ گوشت فقط یکبار استفاده کردم تازه اصلا به نرمی گوشت بیرون تشدا بود با اینکه مارکش خوب پاناسونیک کلی هم وقت گرفت باز و بسا کردن و شستن قطعاتش
گلگلیجان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 1027 گوشتکوب خیلی استفاده میشهو چرخ گوشت کار خرد کن و انجام نمیدهاینکه نخوای کلا بگیری یه جیز دیگستاما ای ... من فک کردم خردکن کار چرخ گوشتو انجام میده
گلگلیجان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 1027 گوشتکوب برقی تک بگیر کاربرد دار چون خردکن داری دیگه چند کاره نگیر ولی سالاد ساز و تخم مرغ پز کاربرد ... واقعا؟سالاد ساز بدردم نمیخوره؟تو خورد کردن سیب زمینی اینا؟
گلگلیجان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 1027 چایساز سماور برقی همزن و خردکن چهار کاره آبمیوه گیری مخلوط کن چهار کاره اتو پرس،زودپز برقی یعنی اینا ... اینا همه رو گرفتممخلوط کن تک گرفتمزود پز برقیم نگرفتم احتیاجمه؟
sharbatalbaloo عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 12472 واقعا؟سالاد ساز بدردم نمیخوره؟تو خورد کردن سیب زمینی اینا؟ نه بابا یک تخته و یک چاقو کار رو سریع تر راه میندازه کلا ببین هر چی کار رو سریع میکن بدرد میخور
گلگلیجان مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 1027 بیرون برای چرخ کردن خیلی بهتر گوشت میخری میدی جلو خودت چرخ کنن من که چرخ گوشت فقط یکبار استفاده کردم ... منم سر همین دو دلم گفتم نهایتا با خوردکن هرموقع نیاز داشتم اوکیش میکنم ولی فک کنم احتیاجه که بخرم
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28833 بجای وسیله های غیر کاربردی ، یه جارو رباتیک خوب بخرپول سالاد ساز و تخم پز و سبزی خردکن رو جمع کن یه بدردبخور بخر از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡
sharbatalbaloo عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 12472 منم سر همین دو دلم گفتم نهایتا با خوردکن هرموقع نیاز داشتم اوکیش میکنم ولی فک کنم احتیاجه که بخرم من که استفاده ای نکردم ماکرویو خردکن گوشتکوب برقی جارو عصایی کتری برقی زودپز پلوپز اینا کار رو سریع میکنن ازشون استفاده میکنی