2789
عنوان

دارم دیوونه میشم کراش فامیل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست
چیا بهش اضافه کرده بود؟ یکم منطقی فکر کن باید ازش بدت بیاد

اینکه بهش تصویری زنگ زدم

تلاشمو میکنم نمیتونم

ببین تو این دوسال چند تا ادم واقعا ده از ده جلو راهم اومدن ولی من حتی نمیتونستم بهشون فک کنم

میترسم از اخر عاقبت این حس به فاک بده منو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی خااااااک😐🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻الان باید محل سگ بهش ندی نه که دلت ضعف بره براش🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

بخدا اصن نگاهش نمیکردم ولی سنگینی نگاه اونو حس میکردم

دست خودم نبود وقتی میرقصید یا وقتی کتشو دیدم قلبم انگار داشت دیگ درمیومد از جاشicon

چقد بچه ای

اه

چرا وامدی؟؟مگه همونی نیست که اسمتو زد در دروازه شهر که آهای مردم این دختره منو میخواد؟؟؟؟؟؟گرون باش خب؟؟آدما هر چیز ارزونی رو زود پس میزنن عوضش چیزای گرونشونو مثل یه گنج مواظبشن که چیزیش نشه

خیلی سخته با اینکه اعتراف کردی و اون فقط گفته باشه ولی هنوزم رفتاری میکنه که انگار دوست داره... دیوو ...

من تو عروسی واقعا خشگل شده بودم

جوری به سرم اومده روزانه از هزار نفر هعی میپرسم خوب بودم ؟ ارایشم خوب بود ؟ هعی فک میکنم تو چشم اونم قشنگ بودم ؟؟؟ اصلا واقعا داره زجرم میده

اینکه بهش تصویری زنگ زدم تلاشمو میکنم نمیتونم ببین تو این دوسال چند تا ادم واقعا ده از ده جلو راهم ا ...

ببخشیدا ولی یکم از مغزت استفاده کن قلبتو بزار کنار

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن

چقد بچه ایاهچرا وامدی؟؟مگه همونی نیست که اسمتو زد در دروازه شهر که آهای مردم این دختره منو میخواد؟؟؟ ...

بچه نیستم

بی محلشم کردم اتفاقا ااون اعتراف مال دو سال پیشه

فقط دارم میگم از وقتی دیدمش با اون همه بدی ک در حقم کرد واقعا نتونستم قلبمو کنترل کنم

من تو عروسی واقعا خشگل شده بودم جوری به سرم اومده روزانه از هزار نفر هعی میپرسم خوب بودم ؟ ارایشم خو ...

اره درکت میکنم.... بعد یه لحظه فکر میکنم که من این همه دارم بهش فکر میکنم اون یه دقیقه هم بهم فکر میکنه؟ و قشنگ نابود میشم....

من اگه قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم🔫🔗

بچه نیستم بی محلشم کردم اتفاقا ااون اعتراف مال دو سال پیشه فقط دارم میگم از وقتی دیدمش با اون همه بد ...

کنترل کن ،ببین بعضی آدما میخوان نقطه ضعفت رو پیدا منن اونوقت دمار از روزگارت درمیارن ،خیلی عادی باش نزار بفهمه همنوزم دلت براش میلرزه