2789
عنوان

خیانت جنسی ببینید طلاق میگیرید❓

378 بازدید | 20 پست

تروخدا جدی بگید اگه نه چرا اگه اره چرا

خیانت شوهرم جنسی با زنای مورددار بود نتونستم حظمش کنم دارم جدامیشم ولی گاهی خیلی پشیمون میشم ولی خب دیگه راه برگشتی نیست

وزن اولیه ۷۵ 🩵 وزن فعلی ۶۳/۷ 🩵 هدف اول ۶۰ 🩵 هدف دوم ۵۸ 🩵

صددرصد طلاق

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صددرصد طلاق

البته من مجردم ولی یکی از خط قرمزم خیانته

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

خیانت جنسی برای خیلیها یک مرز جدی و غیرقابلتحمل در رابطه است، چون فقط یک خطای احساسی نیست و مستقیم به اعتماد، امنیت روانی و حرمت رابطه ضربه میزند؛ برای همین تصمیم به طلاق در چنین شرایطی برای بعضیها کاملاً قابل درک است. با این حال احساس پشیمونی بعد از آن هم طبیعیست، چون جدا شدن از یک زندگی مشترک حتی وقتی آسیبزا بوده، با غم و تردید همراه میشود. مهم این است که این پشیمونی را با “اشتباه بودن تصمیم” یکی ندانی؛ گاهی این فقط نشانه روند سوگ و ترمیم روانی بعد از یک تجربه سخت است 🌿

بله خیانت بخشش نداره به هیچ عنوان

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

من مجردم ولی اگه خدای نکرده همچین چیزی میدیدم احتمال خیلی زیاد طلاق میگرفتم برای خیانت هیچ عذر و بهونه ای وجود نداره طرف اگه زنشو دوس داسته باشه محال ممکنه چشماش کسی دیگه ای رو ببینه تازه یه نفر هم نه چند نفر هوس باز بوده دیگه

خیانت اونم جنسی؟

ببین خیانت چیزیه که مثل اعتیاده واسه همین هیچوقت ترک نمیشه هیچ وقت تنها راهشم طلاقه چون انسان تنوع طلبه امروز نره سراغش فردا یا پس فردا میره و اینم بگم از خط قرمزامهه بشدت روشم مانور میدم