2789
عنوان

دبیرستانی بیاین از رشته تون بگید

19 بازدید | 14 پست

کلاس چندید ؟ چه رشته ای ؟ با علاقه یا اجبار رفتید ؟ یا سرسری

راضی هستید ؟

خواهشا واقعیتان رو درباره رشته بگید

تو انتخاب رشته به قلب گوش بدیم یا مغز ؟

من خودم بین انسانی و تجربی موندم 😭😭 خواهشا کمک کنید

به روان شناسی علاقه دارم

که از دوتاش میشه رفت ولی خب تجربی برم روان پزشکی هم داره ...

ولی میگن تجربی خیلی سخته

از طرفی انسانی کتاباش زیاده ...

میترسم انسانی شغلای دیگرو چون دوست ندارم برام خوب نباشه چون فقط تو انسانی روان رو دوست دارم ...

ولی باز میگن اگه از انسانی بری روان بهتر درس های دانشگاه و یاد میگیری

تجربی واقعا سخته تجربی ؟ آوردن روان شناسی تهران مثلا تو تجربی سخته ؟؟

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

تجربیصد دفعه برگردم عقب بازم تجربی

میشه با توجه به شرایطم که گفتم بگی برم تجربی یا نه ؟

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربی بودم

صددد میلیاردم بهم بدن هرررررگز این رشته مذخرف رو انتخاب نمیکردمممممم

تهش فق معده درد عصبی و ریزش مو گذاشت واسم از شدت فشار و استرس و حجم زیاد درسا

نظریا همه سر و ته یه کرباسن

برو هنرستان

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

تجربی بودمصددد میلیاردم بهم بدن هرررررگز این رشته مذخرف رو انتخاب نمیکردمممممم تهش فق معده درد عصبی ...

نه هنرستان نمیخوام

الان مثلا رقابت توی تجربی زیاده بعضیا میگن روان شناسی رو راحت میشه آورد درسته ؟

آخه انسانی ام بازار کار نداره

آخه آنقدر یعنی سخته ؟؟؟

اگه از دهم بخونی چی ؟

نه هنرستان نمیخوام الان مثلا رقابت توی تجربی زیاده بعضیا میگن روان شناسی رو راحت میشه آورد درسته ؟ آ ...

روانشناسی بازار کار نداره

اگ فق دنبال مدرکی ک برو

اگ کار و حرفه و پول واست مهمه برو هترستان

تجربی وحشتنااااکه بهترین سالای زندگیت حروم میشه دود میشه میره هوا اونم بی هیچ نتیجه ای

الان سهمیه ای ها بیشتر شدن با این جنگا

دوباره مناطق جنگ زده فلان سهمیه دارن مافیا کنکور هس دانش اموزا مدارس سمپاد هستن

۹۰ درصد تجربیا حتی مجاز ب انتخاب رشته ام نمیشن رنگ دانشگاهم نمیبینن

نکن ابنکارو با خودت

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

میشه با توجه به شرایطم که گفتم بگی برم تجربی یا نه ؟

عزیزم من نمیتونم بهت بگم بری چه رشتهای خودت باید تحقیق کنی و فکر کنی ولی چند تا نکته رو بهت میگم که بهش خیلی فکر کن 🌹

اینکه میگن تجربی رشته خیلی سختیه رو من قبول ندارم چون انسانی و ریاضی هم سخته در واقع تو هر رشتهای که بخوای موفق بشی باید درس بخونی اما شاید توی رشته انسانی با تلاش یکم کمتر بتونی روانشناسی بیاری.... علتش هم اینه که همکلاسیات و کلاً کسایی که انسان میخونن نسبت به تجربیا رقابت کمتره...

فکر نکن که میای تجربی با یه سختی خیلی عجیب غریبی مواجه میشی نه اصلاً اینطوری نیست اتفاقاً کتاباش از انسانی و ریاضی کمتره..

ولی خب توش رقابت زیاده یعنی اینکه همه بچهها درس خونن اکثرا ..

توی هیچ رشتهای بدون تلاش به جایی نمیرسی توی تمام رشتهها اگه بخوای موفق بشی دانشگاه خوب درس بخونی باید تلاش کنی..

رشته تجربی خوبیش اینه که اگه تلاش کنی مثلاً پرستاری بیاری بعد از اینکه لیسانس بگیری میتونی مشغول به کار بشی..

و کار برات خیلی زیاده و زیر شاخههای تجربی زیادن مثلاً پرستاری.. هوشبری ..مامایی ..تغذیه و...

همه اینا تهش کادر بیمارستانه آیا اصلاً به فضای بیمارستان علاقه داری؟؟ اگر به فضای بیمارستان علاقهای نداری پس توی رشته تجربی اذیت میشی چون حتی اگه بخوای روانپزشک کم بشی باید ۷ سال پزشکی عمومی بخونیی و چندین سال توی بیمارستان کار کنی..

روانپزشک و روانشناس هم که میگی به هر دوشون علاقه داری کلاً دو تا مسیر جدا هستند روانپزشک کارش سختتره باید بری اول ۷ سال پزشکی عمومی بخونی بعد بری توی تخصص روانپزشکی قبول بشی و بعد بتونی مطب بزنی و وقتی هم که مطب بزنی خب حسابی درآمد داری.

ولی روانشناس باید بری لیسانس روانشناسی بگیری بعد فوق لیسانس بگیری و حالا میتونی بری توی کلینیکها کار بکنی یا مطب بزنی یا اینکه میتونی دکترا بگیری و بعد بری توی کلینیک کار بکنی.. پس روانشناسی و روانپزشکی رو با هم مقایسه نکن چون کلاً دو معقوله جدا هستند..

من خودم اولش که وارد تجربی شدم سم به این رشته خوب نبود چون همه میگفتن رشته سختیه منم یه گاردی نسبت بهش داشتم و واقعاً ازش میترسیدم تا سال دوازدهم هم بازم ازش میترسیدم و از زشتم لذت نبردم ولی الان که درسم تموم شده با خودم میگم اصلاً سخت نبود و کاش بیشتر از دوران دبیرستان لذت میبردم و انقدر به خودم سخت نمیگرفتم.

فکر جامعه اینه که رشته تجربی سخته برای همین منم خیلی خودمو افکارمو درگیر کرده بودم که این رشته سخته.

راستی اینکه گفتی میخوای روانشناسی بخونی علتش چیه راجع به روانشناسی تحقیق کردی؟

اگر تحقیق نکردی راجع به اونم تحقیق بکن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

روانشناسی بازار کار ندارهاگ فق دنبال مدرکی ک برواگ کار و حرفه و پول واست مهمه برو هترستانتجربی وحشتن ...

وا خب هنرستان دوست ندارم 😂😂

ببین هر رشته ای باید توش تلاش کنی روان شناسی اگه تلاش کنی بازار کار داره ....

انسانی بهتره از تجربی ؟

تجربی درساش راحته ولی چون همه به خاطر اینکه فکر میکنن اگه برن پزشکی میشن رفتن و رقابت رک بردن بالا و فقط سیاهی لشکره

بعضیا که درس خون نبودن رفتن تجربی و حالا میان میگن تجربی خیلی سخته در صورتی که اون آدما حتی اگه میرفتن هنرستان بازم میومدن میگفتن هنرستان سخته پس حرف بقیه رو جدی نگیر خودت برو تحقیق کن ببین به آینده چه جوری علاقه داری..

اگر به کار توی بیمارستان و فضاهای اینجوری علاقه داری پس برو تجربی مطمئن باش اگر درس بخونی قبول میشی قبول شدن توی رشته پرستاری توی تجربی اصلاً سخت نیست حالا شاید بگیم پزشکی سخته و تلاش زیاد میخواد ولی پرستاری نه اگه خوب درست بخونی در حد معمولی قبول میشی..

من خودم رفتم تجربی چون به محیط توی کار بیمارستان بسیار علاقه داشتم اما همکلاسیام خیلیاشون از کار تو بیمارستان میترسیدم آخرشم از تجربی رفتن رشتههای دیگه خوندن که مرتبط به کارت بیمارستان نبود مثلاً رفتن روانشناسی حسابداری رشتههای دیگه خوندن چون از اولشم با خیال راحت نیومده بودن تجربی به خاطر فشار اطرافیان که گفته بودن تجربه بازار کارش بهتره اومده بودن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

وا خب هنرستان دوست ندارم 😂😂ببین هر رشته ای باید توش تلاش کنی روان شناسی اگه تلاش کنی بازار کار دار ...

ااین سوالی که میپرسی انسانی بهتر از تجربی سوال درستی نیست اصلا😂😂😂

چون هیچ وقت نمیشه گفت یه رشته بده یه رشته خوبه..

تجربه بد نیست انسانی هم بد نیست حتی هنرستان و رشته ریاضی هم بد نیستند🤷🏼♀️

ولی مثلاً شما هنرستان دوست نداری خب این نشون دهنده این نیست که هنرستان بده😂

اتفاقاً یه نفر میره هنرستان میخونه و موفق میشه یا یه نفر میاد تجربی میخونه و موفق میشه..

برو ببین علاقت کدوم سمته

همه رشتهها از لحاظ خوب و بدی خوبند😂😂😂

یه مشکلی هم که بچههای تجربی دارند و باعث میشه که موفق نشن اینه که خیلیهاشون به خاطر فشار اطرافیان میان تجربی یعنی اینکه بقیه بهشون میگن تجربی بهتره مجبورشون میکنن میان تجربی و اونا توی این فضا قرار میگیرند و خب در نهایت هم موفق نمیشن.. بعد میان میگن مشکل از تجربیه ..و تجربی سخته و فلان در حالی که مسیری که خودشون انتخاب کردن اشتباه بوده تقصیر تجربی نیست😂

من یه همکلاسی داشتم از کلاس دهم که از همون موقع خیلی درس میخوند و اهل حاشیه نبود اهل این نبود که بخواد کتابهای عجیب غریب کنکوری بخره یا کلاسهای عجیب غریب بره در حد خودش درسشو خوب میخوند و همیشه نمراتش ۱۹ به بالا بود اونطوری نبود رو خودش فشار بزارهها ولی درسش عالی بود سال دوازدهم در کنار درسش تست هم میزد اصلاًم سهمیه نداشت و پزشکی قبول شد

یه مشکلی هم که بچههای تجربی دارند و باعث میشه که موفق نشن اینه که خیلیهاشون به خاطر فشار اطرافیان می ...

خب همه پیاما تونو خوندم مرسی 🎀

اولا بله ، کاملا از تفاوت روان شناسی و روان پزشکی خبر دارم و گفتم اگه برم تجربی روان پزشکی هم داره در صورتی که انسانی فقط روان شناسی داره

بله ، من گفتم هنرستان دوست ندارم ولی نگفتم بده 😂 قطعا همه توی رشته ای که دوست دارن موفق میشن ....

من خودم اطرافیان مجبورم نمیکنن و خودم می ترسم انتخاب اشتباه کنم ....

راستیتش به پرستاری علاقه ندارم یا فیزیو تراپی یا ....

پزشکی و روان پزشکی رو دوست دارم

و خب در کل ممنونم 🎀

خب همه پیاما تونو خوندم مرسی 🎀اولا بله ، کاملا از تفاوت روان شناسی و روان پزشکی خبر دارم و گفتم اگه ...

خب پس باید بدونی روانپزشکی و روانشناسی اصن قابل مقایسه نیست

درامد هاشون .. نوع شغلشون و..

فقط اسم شون شبیه همه😂

خواهش می کنم موفق باشی 💓❤️😍

وا خب هنرستان دوست ندارم 😂😂ببین هر رشته ای باید توش تلاش کنی روان شناسی اگه تلاش کنی بازار کار دار ...

تجربی درساش راحته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم کنار هر کتاب حداقل باید دو جلد ۵۰۰، ۶۰۰ صفه ای کتاب کار و کتاب تست داشته باشی اگه بخای بتونی چارتا دونه تست تو ازمونا بزنی

تجربی از دور خیلی رویاییه

واردش ک بشی همون دهم میفهمی چه اشتباهی کردب

خب پس باید بدونی روانپزشکی و روانشناسی اصن قابل مقایسه نیستدرامد هاشون .. نوع شغلشون و..فقط اسم شون ...

بلههههه میدونم،، دو تاشون دوست دارم و نگفتم مثل هم هستن ولی گفتم تجربی روان پزشکی هم داره و علایق آدم شاید تغییر کرد متوجه که هستید 😂

❤️