عزیزم من نمیتونم بهت بگم بری چه رشتهای خودت باید تحقیق کنی و فکر کنی ولی چند تا نکته رو بهت میگم که بهش خیلی فکر کن 🌹
اینکه میگن تجربی رشته خیلی سختیه رو من قبول ندارم چون انسانی و ریاضی هم سخته در واقع تو هر رشتهای که بخوای موفق بشی باید درس بخونی اما شاید توی رشته انسانی با تلاش یکم کمتر بتونی روانشناسی بیاری.... علتش هم اینه که همکلاسیات و کلاً کسایی که انسان میخونن نسبت به تجربیا رقابت کمتره...
فکر نکن که میای تجربی با یه سختی خیلی عجیب غریبی مواجه میشی نه اصلاً اینطوری نیست اتفاقاً کتاباش از انسانی و ریاضی کمتره..
ولی خب توش رقابت زیاده یعنی اینکه همه بچهها درس خونن اکثرا ..
توی هیچ رشتهای بدون تلاش به جایی نمیرسی توی تمام رشتهها اگه بخوای موفق بشی دانشگاه خوب درس بخونی باید تلاش کنی..
رشته تجربی خوبیش اینه که اگه تلاش کنی مثلاً پرستاری بیاری بعد از اینکه لیسانس بگیری میتونی مشغول به کار بشی..
و کار برات خیلی زیاده و زیر شاخههای تجربی زیادن مثلاً پرستاری.. هوشبری ..مامایی ..تغذیه و...
همه اینا تهش کادر بیمارستانه آیا اصلاً به فضای بیمارستان علاقه داری؟؟ اگر به فضای بیمارستان علاقهای نداری پس توی رشته تجربی اذیت میشی چون حتی اگه بخوای روانپزشک کم بشی باید ۷ سال پزشکی عمومی بخونیی و چندین سال توی بیمارستان کار کنی..
روانپزشک و روانشناس هم که میگی به هر دوشون علاقه داری کلاً دو تا مسیر جدا هستند روانپزشک کارش سختتره باید بری اول ۷ سال پزشکی عمومی بخونی بعد بری توی تخصص روانپزشکی قبول بشی و بعد بتونی مطب بزنی و وقتی هم که مطب بزنی خب حسابی درآمد داری.
ولی روانشناس باید بری لیسانس روانشناسی بگیری بعد فوق لیسانس بگیری و حالا میتونی بری توی کلینیکها کار بکنی یا مطب بزنی یا اینکه میتونی دکترا بگیری و بعد بری توی کلینیک کار بکنی.. پس روانشناسی و روانپزشکی رو با هم مقایسه نکن چون کلاً دو معقوله جدا هستند..
من خودم اولش که وارد تجربی شدم سم به این رشته خوب نبود چون همه میگفتن رشته سختیه منم یه گاردی نسبت بهش داشتم و واقعاً ازش میترسیدم تا سال دوازدهم هم بازم ازش میترسیدم و از زشتم لذت نبردم ولی الان که درسم تموم شده با خودم میگم اصلاً سخت نبود و کاش بیشتر از دوران دبیرستان لذت میبردم و انقدر به خودم سخت نمیگرفتم.
فکر جامعه اینه که رشته تجربی سخته برای همین منم خیلی خودمو افکارمو درگیر کرده بودم که این رشته سخته.
راستی اینکه گفتی میخوای روانشناسی بخونی علتش چیه راجع به روانشناسی تحقیق کردی؟
اگر تحقیق نکردی راجع به اونم تحقیق بکن