2789
عنوان

مسافرت دو نفره

124 بازدید | 16 پست

من 6 ساله ازدواج کردم، یه بچه هم دارم

همیشه خیلی دوست داشتم با همسرم یه مسافرت دونفره بریم قبل از این که بچه دار بشیم... ولی نرفتیم

من تا حالا هیچ مسافرتی با شوهرم تنها نرفتم... عجیب نیست؟

احساس میکنم حسرتش به دلم مونده...

مامانم میگه داری زیادی بزرگش میکنی، اما اتفاقا چون خواسته ی بزرگی نبود به نظرم خیلی بده که اجابت نشده... مگه یه مسافرت دونفره حتی شده یه سفر شمال دو روزه چی بود که ما نرفتیم؟

نگید الان برو و فلان... میدونید که مسافرت بعد از بچه دار شدن و یا تو سن های بالاتر اصلا اون چیزی نیست که من دارم ازش حرف میزنم

I will always love you❤️💖💗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مثل تو ۱۰ ساله متاهلم و زود بچه دار شدیم وسفرمون همش با بچسواقعا عذابه ب همسرم گفتم دیگه حرف از ...

ما وقت داشتیم برای سفر رفتن قبل از بچه دار شدن

مشکلات دیگه ای بود

من دخترم ۸ سالشه ولی دقیقا دلم خاست دو نفره برم یه کاری پیش اومد و رفتیم ... خیلی هم بهمون خوش گذشت ...قبل از بچه دار شدنم البته زیاد رفته بودم

الانم سخت نگیر دو زوز بزارش پهلو مامانت وبرو

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
من دخترم ۸ سالشه ولی دقیقا دلم خاست دو نفره برم یه کاری پیش اومد و رفتیم ... خیلی هم بهمون خوش گذشت ...

هر کس یه اخلاقی داره، خب من بهم نمی چسبه اینجوری

از طرفی سفر دونفره اوایل ازدواج خیلی رومانتیک و خاصه به نظرم

ما وقت داشتیم برای سفر رفتن قبل از بچه دار شدنمشکلات دیگه ای بود

ن ما زود بچه دار شدیم هیچ خوشی دونفره نداشتیم

الانم هیچکس حتی ی ساعت بچه هارو نمیگیره ی بازاری دکتری چیزی برم 🤕

چقد پشیمونم از بچه دار شدن هووووفففف

من درکت می کنم، آدم از اجابت نشدن خواسته های کوچیک بیشتر عصبی و ناراحت میشه

شوهرم کارشو بهانه میکنه ولی به نظرم یه خاطر خانواده شوهرم به خصوص مادرشوهرم بود که نرفتیم

یه بار تو نامزدی شوهرم نزدیک بود گریه کنه که من بدون مامانم مسافرت نمیام چون مامانم گریه میکنه😶

شوهرم کارشو بهانه میکنه ولی به نظرم یه خاطر خانواده شوهرم به خصوص مادرشوهرم بود که نرفتیمیه بار تو ن ...

آی آی اینو نگو که من داغونم از دست مادر همسرم و بابای خدابیامرزش 😩