2789

توی محل کارم یه پسری بود که خیلی مودب بود

دانشجو بود و موقت پیش ما بود

یه همکار دختر دارم که خودش متاهله میگفتش این از تو خوشش میاد مشخصه خیلی رفتاراش تابلوعه

یه همکار اقای میانسال هم داریم اونم انگار متوجه شده بود و یبار تیکه انداخت گفت انگار کم کم باید خودمونو واسه یه عروسی اماده کنیم منم گفتم نه بابا چی میگین

اخه اون بهم خیلی توجه و محبت میکرد و خیلی احترام میذاشت و وقتی تنها میشدیم سوالای شخصی میپرسید و نظرمو درمورد مسائل مختلف میپرسید.

منم از شخصیتش خوشم میومد و گفتم بذار چراغ سبز رو که میگن بدم تا بعدا پشیمون نشم چرا از دستش دادم. یبار به یه بهونه کاری بهش پیام دادم و اونم همون لحظه زنگ زد و تلفنی جوابم رو داد و تشکر کردم خداحافظی کردم.

روز اخری که قرار بود تو محل کار ما باشه در مورد معنای زندگی بحث انداخت و پرسید اگه ازتون میپرسیدن میخوای به این دنیا بیای یا نه جوابتون چی بود منم گفتم شما بگین گفت من میگفتم قطعا نه زندگی خیلی سخته. منم گفتم بله زندگی سخته ولی حالا که اومدیم مجبوریم کاری کنیم بهمون خوش بگذره چون خوب یا بد عمرمون قراره بگذره اونم گفت اره حق باشماست و گفت وقتایی که اینجا با شما بودم خیلی لذت بخش بود منم گفتم برای منم همینطور. اونروز دیرتر از روزای دیگه رفت و قبل رفتن اومد از من خداحافظی کنه منم گفتم مطمئنین میخواین برین؟ گفت آره دیگه باید برم کارم اینجا تموم شده منم گفتم موفق باشین و اونم رفت.

دو روز بعد گفتم بذار ارتباط قطع نشه توی روبیکا برای اولین بار بهش این پیام رو دادم و اینجوری جواب داد جا خوردم.اخه تو حضوری خیلی رسمی حرف میزد ولی تو پیام اینجوری نوشته. گفتم شاید اینجوری سر حرف و ارتباط رو باز کنم ولی بعد ازونم دیگه هیچوقت پیام نداد بهم. الان عکس پیامشو میذارم🥲 اگه منو نمیخواست دلیل اون رفتارا که بقیه هم میگفتن عادی نیست چی بوده پس

توی محل کارم یه پسری بود که خیلی مودب بوددانشجو بود و موقت پیش ما بودیه همکار دختر دارم که خودش متاه ...

گذاشتی لایک کن

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا عکس نمیاد پس؟

اومد لایک کن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چرا عکس نمیاد پس؟

طول میکشه تایید بشه

درخواست 🚫اگه امضامو دیدی برای پدر عزیزم صلوات یا فاتحه میفرستی🙏خیلی ممنون میشم ازت🙏من هنوز منتظرم برگردی بابایی هنوز برات از تنهایی دانشگاه رفتن تعریف نکردم ؛بابا میدونستی بعد تو دیگه چایی نخوردم دیگه موهامو نبافتم 😔بابا از تمام چیزایی که ازت مونده فقط دسته کلیدتو برداشتم که وقتی اومدی بدمش بهت من هنوز منتظرم برگردی خدای من خدای آرزوهای محاله پس آرزوی محال منم برآورده میشه🤲قول میدم قوی بمونم تا برگردی🥲

امان از دست این پسرا

خوششون میاد دختری رو مجذوب خودشون کنن بعذ دست بالا بگیرن خودشونو

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
چرا عکس نمیاد پس؟

متن پیامشو کپی کن بزار

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

احتمالاً این آقا ازت خوشش میاومده و از بودن باهات لذت میبرده، ولی نشونههاش بیشتر در حد صمیمیت و احترام بوده نه تصمیم جدی برای رابطه. بعضی آدمها وقتی مودب، کنجکاو و گرم برخورد میکنن، ناخواسته این حس رو ایجاد میکنن که «چراغ سبز» دادن، در حالی که فقط شخصیت اجتماعی و محترمشونه. اینکه بعدش هم ارتباط رو ادامه نداده، معمولاً یعنی یا جدی نبوده یا نمیخواسته وارد رابطه خارج از محیط کار بشه.

میخواد ولی نمیاد جلو دلیلش هم معلوم نیست باور کن خودشم نمیتونه

یعنی هیچ ترسی نداره منو از دست بده؟

شاید میخواد شرایطش ثابت شه درسش کامل تموم شه بعد بیاد نمیگه شاید من تا اونموقع ازدواج کنم؟

شایدم کلا نمیخواد ازدواج کنه