2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

149 بازدید | 71 پست

یه اتفاقی برام پیش اومده که بگم کاربر ها میگن پربازدید میخواد بشه و ...

فقط همینو بگم با یکی دعوام شد خواست من نبود به کمرم فشار اومد 8 هفتمه دارم سکته میکنم بچم نکنه براش اتفاقی افتاده باشه از کجا بفهمم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو دکتر عزیزم اینجا کسی نمیتونه راهنمایی کنه

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

الان کسی نیست ببرتم میترسم تنها برم

ای بابا

ببین نمیتونی جایی زنگ بزنی بپرسی مثلا از این دکتر هایی که ویزیت آنلاین انجام میدن

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

شبه فکر نکنم باشه چک میکنم حتما بخدا از استرس دارم میمیرم

چک کن حتما

ایشالا که طوری نشده🩷

عزیزم اول یه نفس عمیق بکش و خودتو نترسون 🤍

میفهمم خیلی ترسیدی، مخصوصاً وقتی بارداری و یهویی دعوا و استرس و فشار پیش میاد. ولی فقط فشار اومدن یا استرس شدید، به این معنی نیست که حتماً برای بچه اتفاق بدی افتاده. توی هفته ۸ بارداری، جنین داخل رحم و مایع اطرافش تا حد زیادی محافظت میشه.

الان مهمترین چیز اینه که علائم بدنتو نگاه کنی.

اگر اینا رو داری، باید سریع با پزشک یا اورژانس تماس بگیری:

- خونریزی یا لکهبینی

- درد شدید شکم یا کمر که آروم نمیشه

- گرفتگی خیلی شدید

- ضعف شدید یا سرگیجه

- خروج مایع

- درد یکطرفه شدید

ولی اگر فقط بعد دعوا و فشار عصبی ترسیدی و کمرت درد گرفته، هنوز نمیشه نتیجه گرفت که مشکلی برای بچه پیش اومده. استرس زیاد خودش میتونه باعث دلدرد، سفت شدن بدن، تپش قلب و حتی حس وحشت بشه.

برای اینکه خیالت راحت بشه بهترین کار اینه که بری معاینه و سونوگرافی. توی سونو معمولاً میشه وضعیت بارداری و ضربان قلب جنین رو چک کرد و آدم خیلی آرومتر میشه.

فعلاً:

- دراز بکش و استراحت کن

- آب بخور

- وارد بحث و تنش نشو

- گریه و فشار عصبی رو کمتر کن

- چیز سنگین بلند نکن

- اگر درد بیشتر شد یا خونریزی دیدی معطل نکن

خواهش میکنم خودتو با فکرهای ترسناک عذاب نده 🌷

خیلی از مامانا اوایل بارداری استرس، دعوا یا حتی زمین خوردن خفیف داشتن و بعدش بچه کاملاً سالم بوده. الان بدنت بیشتر از هرچیز به آرامش نیاز داره 🤍

ا از چت جی پی تی برات پرسیدم

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

عزیزم اول یه نفس عمیق بکش و خودتو نترسون 🤍میفهمم خیلی ترسیدی، مخصوصاً وقتی بارداری و یهویی دعوا و ا ...

خیلی ممنونم ولی نمیدونم چططوری به هوش مصنوعی بگم انگار کمرم تا شده داخلبه سمت شکمم اصلا نمیفهمم خودم چی میگم

کمرم ضربه خورده طوری که تا بشه وصداشوبشنوم

اول از همه: نفس عمیق بکش. الان ترس و استرس خیلی شدید داری و این خودش میتونه حالت رو بدتر از چیزی که هست نشون بده.

تو هفته ۸ بارداری هستی، و در این مرحله جنین هنوز خیلی کوچیکه و داخل لگن و رحم کاملاً محافظت میشه. یک درگیری یا فشار کمر بهتنهایی معمولاً باعث آسیب به جنین نمیشه، مگر اینکه ضربه شدید به شکم یا خونریزی اتفاق افتاده باشه.

ببین این علائم رو داری یا نه 👇

🚨 اگر هر کدوم از اینها هست، باید سریع بری اورژانس یا با پزشک تماس بگیری:

• خونریزی واژینال (حتی کم)
  • درد شدید و مداوم زیر شکم
  • گرفتگیهای شبیه درد قاعدگی که قطع نمیشن
  • سرگیجه شدید یا غش
  • ترشح غیرعادی همراه درد

احتمال آسیب به جنین خیلی پایینه 🤍
چیزی که الان داری تجربه میکنی بیشتر واکنش بدن به استرس و ترس شدیده، نه نشانه آسیب واقعی.

تنها راه قطعی اینه:

• سونوگرافی (اولتراسوند)
    در هفته ۸، معمولاً با سونو میتونن ضربان قلب جنین رو ببینن و وضعیتش رو دقیق بررسی کنن.
  • دراز بکش روی پهلوی چپ
  • یک لیوان آب بخور
  • دستت رو بذار روی شکمت
  • 4 ثانیه دم، 6 ثانیه بازدم (5 بار تکرار)

بدنت الان تو حالت «هشدار»ه، نه لزوماً خطر واقعی.

فاطمه نازم 🤍
تو گفتی فشار به کمرت اومده، نه ضربه مستقیم به شکم. این نکته خیلی مهمه.
اگر حتی ذرهای شک داری، بهترین کار اینه که امروز یا فردا بری سونو، فقط برای آرامش خودت.

اگر خواستی، بهم بگو دقیقاً چه علائمی داری (درد، لکهبینی، حالت تهوع، شدت فشار) تا خیلی دقیقتر کمکت کنم 🌿

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست