2789
عنوان

زخم دهانه رحم توروخدا بیاین

72 بازدید | 18 پست

۶ ماه درگیرم حالم بده خسته شود از لکه بینی هر چی انتی بیوتیک میخورم خوب نمیشه بچه ندارم شوهرم میگه بچه نمیخوام فعلا دکتر میگه فریز کن بقیه میگن نازایی میاره منسوخ شده گفتن عسل طبیعی بزار بدتر یه خون ریری افتادم چیکار کنم من 😥

من خواهرم فریز کرد

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پانسمان میکنن جذبی زخمو ترمیم میکنه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

بعدش باردار شد؟

یه بچه داره دیگه تصمیم نداره فعلا ولی من اینکه میگن باعث نازایی میشه رو نشنیدم

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

عزیزم امیدوارم زودتر بدون مشکل درمان بشی ❤️ولی ازت خواهش میکنم به طب سنتی توجه نکن و چیز میزهای طبیع ...

ممنونم عزیزم

هر راهی بگی رفتم بخدا خیلی وقته درگیرم اینجا هیلیا گفتن خوب شدن گفنم شاید منم خوب شدم باهاش

زخم دهانه رحم داری ازمایش پاپ اسمیر دادی،اینقدر ترس و ناله نداره عزیزم

وای نمیدونی چی میکشم بخدا یه روز عین ادم زندگی نکردم میرم حموم لباس زیرمو عوض میکنم نیم ساعت بعد باز خونی میشم شبا تا صبح پماد میزارم نمیتونم بخوابم پاپ اسمر دادم التهاب و عفونت نشون داد

یعنی هر کی هر چی میگه فرو میکنی اون تو؟اشتباهه عسل چیه آخه بدتر میکنه دکترتو عوض کن

والا اینجا انقدر گفتن خوب شدن با عسل گفتم شاید واسه منم خوب بود فریز نکردم بچه ندارم نکنه مشکلی پیش بیاد برام بعدا 😔

وای نمیدونی چی میکشم بخدا یه روز عین ادم زندگی نکردم میرم حموم لباس زیرمو عوض میکنم نیم ساعت بعد باز ...

التهاب شدید یا متوسط .عفونت چی باکتریایی.درد زیر شکم و رحم هم داری.رابطه داری که لکه بینی میشه

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

والا اینجا انقدر گفتن خوب شدن با عسل گفتم شاید واسه منم خوب بود فریز نکردم بچه ندارم نکنه مشکلی پیش ...

خدا نکنه مشکلی پیش بیاد زبونتو گاز بگیر انشالا همه چی درست میشه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند