2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نهار نمیخورم نهار ها یه لقمه نون پنیر و چای میخورم یا تخم مرغ اب پز و کاهو همین

در اصل منظورم تایمشه. ساعت ۱۲ ناهار حساب میشه تخم مرغ اب پز هم غذای کامل حساب میشه. اونایی که ۳ بعدازظهر پلو چرب میخورن هم تایم ناهار نیس هم تغذیه اش سالم نیس

اگر برا لاغری میخای که ۸ به بعد میوه هم نباید بخوری

عرض کردم در کل . یعنی نه به خاطر لاغری یا .. . یه برنامه غذایی سالم اینطوره.

برای لاغری ، مهم زمان دقیق نیست، مهم مقدار و مجموع کالری روزانه اس. میوه هم تا وقتی در حد متعادل باشه، شب یا روز فرقی نداره. بدن در شب هم متابولیسم داره و میتونه میوه رو حداقل هضم کنه.

Clocks show time, and time shows People...!

من نهار نمیخورم نهار ها یه لقمه نون پنیر و چای میخورم یا تخم مرغ اب پز و کاهو همین

خب این نهاره دیگه

چون برنج نمیخوری فک میکنید نهار نمیخوری ؟

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

عرض کردم در کل . یعنی نه به خاطر لاغری یا .. . یه برنامه غذایی سالم اینطوره.برای لاغری ، مهم زمان دق ...

اگر برای سلامت هست که باید ۱۰ بخابی و دوساعت قبلش هم چیزی نخوری حتی میوه یعنی ۸ خوردن تعطیل. بدن از ساعت ۱۰ تا ۲ ۳ متابولیسم یا سوخت و ساز نمیکنه ریکاوری میکنه کبد کلیه ریه و... با پر کردن شکم ساعت ۱۰ فقط ریکاوری اندامهای داخلی مختل میشه نتیجشم فشار دیابت تپش قلب سنگ کلیه و...

بعضیا فک میکنن برنج نخورن یعنی ناهار نخوردن. با اینکه تخم مرغ خیلی ناهارتر از یه پلو چربه

چرا دعوا دارین

من فقط خواستم روشی که باعث لاغریم شد و بگم شاید به درد خورد

ببخشید

شرمنده

ناهار میخورم