2789

شما گول نخورید تورو خدا، اسم کاربریش missasal28بود، عکس دخترم رو پروفشه، کثافت آشغال چند ماهه داشتم باهاش حرف میزدم عکس فرستادم😭😭😭فکر کردم خانومه باهم درد دل کردیم امشب بهم گفت من پسرم الکی بهت گفتم، منم نخواستم که اون بفهمه من ترسیدم بهش گفتم منم پسرم، دیدم قاطی کرد گفت الکی میگی گفتم نه من پسرم اون عکسی هم که فرستادم عکس خودم نیست به نفر بود تو رو معرفی کرد رفته ازت شکایت کنه گفت بخدا من عکسو پاک کردم داری چی میگی؟ منم گفتم برو بمیر بلاکش کردم😔😔تو رو خدا به نی نی یار بگین، برام درس عبرت شد که به هرکسی نمیشه اعتماد کرد خاک بر سرشون که خودشونو جای زن میزارن، برام دعا کنید خیلی ترسیدم😔🙏🏻کاش مشکلی پیش نیاد🥺

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای واقعا چرا اعتماد میکنید اخه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

عزیزجان تو این دوره با عکست میخوان چیکار کنن آخه ؟ شما تو خیابون هم باشی ممکنه ناگهانی یکی ازت عکس ب ...

آخه باهم خیلی حرفهای چرت و پرت میگفتیم در مورد شوهر اون شوهر من

خب الان ببینه که دستت رو میشه

بیخیال از این به بعد درخواست دوستی هیچکیو قبول نکن

من خودم بارها برام پیش اومده هم پسرا هم دخترا درخواست دادن و کلا همه رو ردکردم اصلا هم برام مهم نیست جنسیتش راسته یا دروغه

آخه باهم خیلی حرفهای چرت و پرت میگفتیم در مورد شوهر اون شوهر من

نگران نباش عزیزم

مگه چه کاری از دستش برمیاد ؟

میخواد بین ۹۰ میلیون جمعیت ایران بگرده دنبال شوهر شما ؟

با اجازت الان شما رو به عراموشی سپرده و رفته سراغ نفر بعدی برای سرکار گذاشتن و وقت گذرونی .

نگران نباش عزیزم مگه چه کاری از دستش برمیاد ؟ میخواد بین ۹۰ میلیون جمعیت ایران بگرده دنبال شوهر شما ...

اما وقتی گفتم طرف ازت شکایت کرد انگار ترسبد