2789
عنوان

توده داخل سینه توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم ببرم پیش دکترم ببینم چی میگه اخه من زیر سی سال هستم فعلا سونو دادم کاش کیست بود اخه توده از ...

منم دارم توده شیر دهی الاستوگرافی انجام دادم البته از اول به من گفت خوش خیمه اول۶ماه یه بار بعد سالی یه بار شد نگران نباش الان هم چون شیر میدم نرفتم سونو چون خطا تو شیر دهی بالاست

من مادر شوهرم تو سینه چپش داشت ریشه زده بود به زیر بغلش اینا بدخیمم بود خودشم ۶۵ سالشه رفت دکتر فریبرز روستا نصف سینشو برداشتن کلا تموم شد رفت دکتر گفته دیگه برگشتم نداره الان از من سر حال تره خداروشکر

به عنوان کسی که مامانم سرطان سینه داشت میگم توده بدخیم بدتر از این حرفاست و بی درد تر از این صحبتاست ...

از من هر دفه سوزش داره یعنی دردشون حس میکردم مخصوصا موقعهای پریودیم لطفا برام دعا کنین خوش خیم بمونه اخه من کلا ۲۹ سالمه دوتا بچه کوچیک هم دارم

من مادر شوهرم تو سینه چپش داشت ریشه زده بود به زیر بغلش اینا بدخیمم بود خودشم ۶۵ سالشه رفت دکتر فریب ...

از من زیر بسلامتی هیچی نیس همه چی طبیعیه ولی زیر سیته چپم تو این برآمدگیه سوزش دارم که همون ضایعه سولیده که گفت شش ماه دیگه باز تکرار کنم

نه دکتر گفت کیست نیست ضایعه یا همون توده

نه بابا انشا الله چیزی نیست.

تازه نمیدونم من شنیدم آدم نفسش تو چیزی بمونه ونخوره .اینجوری میشه .ببین نفست اگه تو چیزی مونده به مادر ومادر بزرگت بگی .اونا میفهمن چیکار کنن.

انشا الله که چیز خاصی نیست.

عزیزم مامان منم دقیقاا مثل شما بودولی الان کاملا حالش خوبهشمام پیگیر باش حل میشه💖

ان شاءالله مادرتون همیشه سالم باشن من فکرشان نمیکردم که تو این سن و سال به وجود بیاد البته واقعا نمیدونم چند ساله اومده تو سینه من شایدم قبلتر بوده ولی تو تاپیک متوجه شدم که یه خانم بیست ساله هم از هجده سالگیش داره و دو ساله میره چک کنه خداروشکر مشکلی نیس این قضیه ،مادر شما پیش پزشک زنان پیگیری میکنن یا متخصص دیگع؟

از من زیر بسلامتی هیچی نیس همه چی طبیعیه ولی زیر سیته چپم تو این برآمدگیه سوزش دارم که همون ضایعه سو ...

مال اونم دست میزد اندازه ناخن بود بعد شد اندازه ی زرده تخم مرغ برا مدگی نداشت از داخل بود افتاد روش خوب شده ایشالله مال تو هم هر جور هست زود خوب بشی سایتم بالا سر بچه هات باشه انشالله

ان شاءالله مادرتون همیشه سالم باشن من فکرشان نمیکردم که تو این سن و سال به وجود بیاد البته واقعا نمی ...

ممنونم💖💖

مامان منم ۳۷ سالش بود این مشکل براش بوجود اومد

ازش پرسیدم گفت متخصص زنان رفتن

بد به دلت راه نده

دخترخالم توده بدخیم داشت و کارش به شیمی درمانی و... کشید ولی بعد از ۳سال مبارزه،حالش خوب شد خداروشکر

شما که خوشخیم هستین نباید خیلی خودتو ناراحت کنید و استرس الکی به خودتون وارد کنید

امیدوارم سریع تر سلامتیتون رو بدست بیارید❤️❤️

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!