2789
عنوان

متاهلا چطور با شوهرتون آشنا شدین😁😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 141 پست

هنوز اونجوری جدی نشده ولی دلیل آشناییمون دایی کوچیکم بود که قبل اینکه به هم اعتراف کنیم همو دوست داریم داییم از پیشمون رفت🥲💔

ولی خب انقدر خوبه که مادربزرگم به چشم پسرش میبینتش خیلی دوستش داره خیلی و همیشه میگه پسرم ازش خیلی تعریف میکرد مطمئنم مثل پسرم دل پاکی داره

امیدوارم برنده بشی توی اون جنگی که به هیچکس دربارش نمیگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز اونجوری جدی نشده ولی دلیل آشناییمون دایی کوچیکم بود که قبل اینکه به هم اعتراف کنیم همو دوست دار ...

ای جان انشالا خوشبخت بشین عزیزم دلتو روشن کن

خوبی نمیکنیم حداقل حرف بی ربط نزنیم از صدتا خوبی بهتره

ای جان پس دوست شدین یا معرفی

من از بچگی بهش علاقه داشتم ولی به هیچکس نگفتم و تو دلم بود از امام رضا خاستم واسطه ازدواجمون بشه، و شد و خودشون اومدن خاستگاری و ازدواج کردیم

نه عزیزم دوست نبودیم قبلش

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جان خوشبخت بشین دیگه همو میشناختین دیگه راحت

دوستیم الان

ممنون

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

نه بخدااا اصلا اونجوری نیساز کسی که به خودش برسه خوششون میاد نه عملی و داف اتفاقا اونارو خراب میبینن

من که زیاد تو این فازا نیستم😂 چند روز پیش یکی این حرف زد دختر بود رفتم تو فکر که راست مگه حالا میخواهم نظر بقیه بدونم ساده دیدم خیلی خوشتیپ بوده ولی کسی باهاش نیستش

یکی دو بار پارتی مختلط دعوت شدم نرفتم :( الان میگم کاش میرفتم خخخ البته کسیو نمیشناختم تهش یکی دو تا ...

عزیزمممممم پارتی دخترونه برو

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

تو پارک🤣

۱۵ سالم بود

از وقتی با ممد دوست شدم هیچ خواستگاری راه ندادم خونه همه جوره خواستگار داشتم با همه نوع شغل و همه نوع قیافه فامیل و غریبه اما نذاشتم حتی ی نفرم بیاد خونه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

خداوکیلییییی بعد چیشددد دوست شدین یا موند بعدا اومد خاستگاری

دوست شدیم و بعد از فراز و نشیب های زیاد و فرار ازدواج کردیم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️