2789

باید برید اداره برق قسمت بهرهبرداری شبکه ثبت درخواست خسارت کنید و باتوجه به مراحل اداری و بیمه خود توانیر زیر مجموعه وزارت نیرو ، حدود شیش ماه تا یک سال طول میکشه پلوتون رو بگیرید

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

باید برید اداره برق قسمت بهرهبرداری شبکه ثبت درخواست خسارت کنید و باتوجه به مراحل اداری و بیمه خود ت ...

شما انجام دادید؟واقعا خسارت میدن؟اینکه چقدر از تاریخی که برق رفته بوده گذشته مهمه؟

۱۵ روز پیش برق رفت و این جوری شد من تازه فهمیدم میشه خسارت گرفت به نظرتون قبول میکنن ۱۵ روز گذشته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما انجام دادید؟واقعا خسارت میدن؟اینکه چقدر از تاریخی که برق رفته بوده گذشته مهمه؟۱۵ روز پیش برق رفت ...

من کارشناس ارشد سازمان برق در یکی از شهرها هستم

همون موقع که برق رقت تماس گرفتین به سامانه ۱۲۱ ؟

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

من کارشناس ارشد سازمان برق در یکی از شهرها هستم همون موقع که برق رقت تماس گرفتین به سامانه ۱۲۱ ؟

نه متاسفانه اصلا نمیدونستم میشه خسارت گرفت دیروز فهمیدم

نه متاسفانه اصلا نمیدونستم میشه خسارت گرفت دیروز فهمیدم

فردا برید اداره برق محله خودتون قسمت بهره برداری بگید برای خسارات میخاستم

بهتون میگن چیکار باید کنید

اول میفرستن شما رو اداره حوادث گزارش قطع برق اون محل رو بگیرید و بعد فرم پر میکنید

باشه حتما فردا میرم ممنون لطف کردید🙏🏼

خواهش میکنم