2789
عنوان

بیست و هشت میلیون شدن چهار قلم لوازم آرایشم 💦

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 121 پست
اره تاثیر داره شوینده آبرسان ضدآفتاب همین 3 تا کافیه در 90 درصد مواقع

شوینده چی خوبه؟ من با صابون فیروز میشورم 😁

جهان هستی هر لحظه به من و خانوادم توجه میکنه و برامون عشق و انرژی و پول و شادی میفرسته 🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوبه من مریضم اعتماد ندارم به ایرانی

منم اینجوری بودم درکت میکنم ولی نشستم فکر کردم این همه پول برای اون محصول حمایت از یه فرد ایرانی که سازنده این محصول بوده بهتره قطعا ایرادی باشه باید مطرح کرد که پیشرفت کنه

آزاد استوار همچون سرو ایرانی از انسان متعصب دوری میکنم. INTJ

شوینده چی خوبه؟ من با صابون فیروز میشورم 😁

نوع پوستت ؟

دیدی وقتی شمع روشن میکنی، دستاتو دورش میگیری که باد خاموشش نکنه؟ یه ذره امید ته دلم مونده، با دستای لرزون نگه اش داشتم، چون اگه اون خاموش بشه، منم دیگه خاموش میشم. Reminder:‏به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.

بچه ها یه چیز میگم توروخدا نخندین، اب رسان واقعا تاثیر داره؟ نمیدونم چرا فکر میکنم تبلیغاته همش

نه. پوست ۹۰ درصد ارثیه. دختر عموم پوستش صاف سفید. مثلا رفتیم راهیان نور. تو خاک و آفتاب و شب بیداری دریغ از یه سرخی یا لک و چروک رو پوستش. من خودم با ضد افتاب بازم سوختم. دوستم ک بنده خدا با کلی هزینه مزو. لیزر انواع کرم. پوستش لک بدجور افتاد تو آفتاب هنوزم با کلی درمان هست

هست گرون شده قبل عید ۴ تومن بود الان وارد نمیشن دیگه از دیجی کالا سفارش دادم

شما با قیمت چند برابری خریدی و انکار میکنی

عزیزم میگم زیر این قیمته

اگه قبول داری لطفاً ریپلای نزن منو

دیدی وقتی شمع روشن میکنی، دستاتو دورش میگیری که باد خاموشش نکنه؟ یه ذره امید ته دلم مونده، با دستای لرزون نگه اش داشتم، چون اگه اون خاموش بشه، منم دیگه خاموش میشم. Reminder:‏به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.

شما با قیمت چند برابری خریدی و انکار میکنی عزیزم میگم زیر این قیمته اگه قبول داری لطفاً ریپلای نزن م ...

قبول ندارم واسه این ریپ زدم بزن دیجی کالا و خانمی همینه قیمتاش