2789
عنوان

دکتر گفت من دیگه هیچوقت خوب نمیشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی گفتن دوست نداشتی به دکتر روانپزشک همونجا بگو یه روش درمانی دیگه که اذیت نشی رو برات تجویز میکنه برادرانه میگم تو هم مثل خواهرمی به این حرف من گوش کن برو خودتو درمان کن تا دو سه سال دیگه به زندگی عادی برگردی وگرنه مشکلات روانی اگه درمان نشه از هر بیماری جسمی بدتره بیماریا یه روز خوب میشن ولی مشکل روانی کل عمرو نابود میکنه جدیش بگیر

خیلیزندانه

برادرم ۱۴ روز بستری بود.خیلی عذاب کشیدیم خیلی زیلد.هنوزم دلم براش کبابه.اما ب نظرم لازم بود.ب خوایت خودش رفت اما اونم همون لخظه اول پشیمون سد.اما ما مقاومت مردیم پا رو دلمون گذاشتیم صبوری کردیم تا درمانش کامل بشه.

ولی فقط خدا میدونه چ شب و روزهای سختی رو گذروندیم

سرکار میرم چند ساله

پس دکترت رو عوض کن

اون دکتر گفته بدتر میشی ک تو پیگیر درمانت باشی

کلا بیماریهای اعصاب درمان چند وجهی و پیچیده ای دارن

هزارتا علت باعث حال الان توئه ک اونا باید برطرف شه

تراپیست یا روانشناس کار درست رفتی؟؟

برادرم ۱۴ روز بستری بود.خیلی عذاب کشیدیم خیلی زیلد.هنوزم دلم براش کبابه.اما ب نظرم لازم بود.ب خوایت ...

منم با خاست خودم رفته بودم

اکثرا هم اونجا به خواست خودشون اومده بودن و پشیمون بودیم همکی

باز خدارو شکر که خودت میرفتی الانم برو اگر هر سه چهار ماه که دارو مصرف کردی حالت بهتر نشد دکترتو عوض کن یه دکتر بهتر پیدا کن هر چیم که ازش متنفری رک بگو اقا من از این درمان متنفرم یه کار دیگه بکن

خوب میشی نگران نباش ، طرف مرض لاعلاج داره به شفاش امیدواره...از درمانهای افسردگی ورزش و روان درمانی و به نکته مهمتر از همه اینها نزدیک تر شدنت به خداست، ارتباطات با خدا بیشتر کن و ازش کمک بخواه, درمان تمام دردهای ما پیش خودشه ، خودش هدایتت میکنه

منم با خاست خودم رفته بودماکثرا هم اونجا به خواست خودشون اومده بودن و پشیمون بودیم همکی

وای برادرم زنگ میزد التماس میکرد گریه میکرد میگفت اشتباه کردم گفتم بستری بشم تورخدا لیایید منو ببرید.الانم میگم اشکام میریزه.اما خدایی محیط خوب و تمیزی بود.پرستارها عالی هم تختی ها اکثرا نرمال.نمیدونم چرا انقدر بی قرار میشن